Kunci Gitar Danang Feat. Wandra - Dharmane Ibu

Transpose:
Intro : C G/B Am.. 
        C G/B Am..
        Dm A G
        Dm A G..G..

     C            -G/B
soko akehe tembang..
      Am
crita ake katresnan..
F                       G
ngilingne aku mring dharmamu..

      C                 -G/B
dharmamu sing tak sunggi..
      Am
dharmamu sing tak pujo..
    F           G
tak ukir.. ing atiku..

      C          -G/B
tak tulis lagu iki..
        Am
yo mung kanggo ibuku..
F                    G
oh.. ibu dhalane surgoku..

  C             -G/B
lahire kidung iki..
   Am
nembangake dharmamu..
    F              G
dharmamu.. lan tresnomu..

Reff :
 Am       G       F
  yo mung dhar..mamu..
 Am         G    F
  sing ning a..tiku..
 Am     G       F
  kasih sa..yangmu..
 Am    G     F
  jiwo ra..gaku..

Musik : C G/B Am.. 
        C G/B Am..
        Dm A G
        Dm A G..G..

      C          -G/B
tak tulis lagu iki..
        Am
yo mung kanggo ibuku..
F                    G
oh.. ibu dhalane surgoku..

  C             -G/B
lahire kidung iki..
   Am
nembangake dharmamu..
    F              G
dharmamu.. lan tresnomu.. hoo uuu..

Reff :
 Am       G       F
  yo mung dhar..mamu..
 Am         G    F
  sing ning a..tiku..
 Am     G       F
  kasih sa..yangmu..
 Am    G     F
  jiwo ra..gaku.. huwo oo..

 Am       G
  yo mung dhar..mamu..
  F
 (yo mung dharmamu..)
 Am         G
  sing ning a..tiku..
  F
 (sing ning atiku..)
 Am     G
  kasih sa..yangmu..
  F
 (kasih sayangmu..)
 Am    G     F
  jiwo ra..gaku..
   C          G
 oooh ibu.. oooh ibu..
   C
 oooh ibu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C/E Dm..
        F C/E Dm..
        Gm D/F# C
        Gm D/F# C..C..

     F           -C/E
soko akehe tembang..
      Dm
crita ake katresnan..
Bb                      C
ngilingne aku mring dharmamu..

      F                 -C/E
dharmamu sing tak sunggi..
      Dm
dharmamu sing tak pujo..
    Bb          C
tak ukir.. ing atiku..

      F          -C/E
tak tulis lagu iki..
        Dm
yo mung kanggo ibuku..
Bb                   C
oh.. ibu dhalane surgoku..

  F             -C/E
lahire kidung iki..
   Dm
nembangake dharmamu..
    Bb             C
dharmamu.. lan tresnomu..

Reff :
 Dm       C       Bb
  yo mung dhar..mamu..
 Dm         C    Bb
  sing ning a..tiku..
 Dm     C       Bb
  kasih sa..yangmu..
 Dm    C     Bb
  jiwo ra..gaku..

Musik : F C/E Dm..
        F C/E Dm..
        Gm D/F# C
        Gm D/F# C..C..

      F          -C/E
tak tulis lagu iki..
        Dm
yo mung kanggo ibuku..
Bb                   C
oh.. ibu dhalane surgoku..

  F             -C/E
lahire kidung iki..
   Dm
nembangake dharmamu..
    Bb             C
dharmamu.. lan tresnomu.. hoo uuu..

Reff :
 Dm       C       Bb
  yo mung dhar..mamu..
 Dm         C    Bb
  sing ning a..tiku..
 Dm     C       Bb
  kasih sa..yangmu..
 Dm    C     Bb
  jiwo ra..gaku.. huwo oo..

 Dm       C
  yo mung dhar..mamu..
  Bb
 (yo mung dharmamu..)
 Dm         C
  sing ning a..tiku..
  Bb
 (sing ning atiku..)
 Dm     C
  kasih sa..yangmu..
  Bb
 (kasih sayangmu..)
 Dm    C     Bb
  jiwo ra..gaku..
   F          C
 oooh ibu.. oooh ibu..
   F
 oooh ibu..
Facebook
Twitter

Chord Danang Feat. Wandra - Dharmane Ibu


Lihat semua :
  • Chord Danang
  • Chord Wandra
  •