Kunci Gitar Danang - Angin Lalu

Transpose:
Intro : F..G..Em..Am..
        Dm -Em F G..

                   C
opo we mang ra ngerti..
                G
sengojo ra nguwasi..
               F
kabeh perhatianku
               G
karo kabeh apikku
                    C  G
mbok anggep angin lalu..

                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Reff :
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..

          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   G
 mending we minggiro..

Musik : C G Am Em
        F..G..C..G..

                 C
wes tak kuat kuatke..
                 G
uwes tak perjuangne..
                 F       
kok dadi koyo ngene
                    G
sak penake nggantungne
                C
perasaanku neng kowe..

Reff :
           F         G
 opo rumangsa..mu ku iki..
               Em          Am
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             F
 sak penakmu nglarani
             G
 sak penakmu ngapusi
           C
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..

          F          G
 opo ra kenek.. diaboti..
           Em            Am
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo
                  C   A
 mending we minggiro..
               F
 yen we seneng wong liyo
              G
 ikhlas bakal ku trimo..
                  F  C
 mending we minggiro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..E..C#m..F#m..
        Bm -C#m D E..

                   A
opo we mang ra ngerti..
                E
sengojo ra nguwasi..
               D
kabeh perhatianku
               E
karo kabeh apikku
                    A  E
mbok anggep angin lalu..

                 A
wes tak kuat kuatke..
                 E
uwes tak perjuangne..
                 D       
kok dadi koyo ngene
                    E
sak penake nggantungne
                A
perasaanku neng kowe..

Reff :
           D         E
 opo rumangsa..mu ku iki..
               C#m         F#m
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             D
 sak penakmu nglarani
             E
 sak penakmu ngapusi
           A
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..

          D          E
 opo ra kenek.. diaboti..
           C#m           F#m
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               D
 yen we seneng wong liyo
              E
 ikhlas bakal ku trimo
                  A   E
 mending we minggiro..

Musik : A E F#m C#m
        D..E..A..E..

                 A
wes tak kuat kuatke..
                 E
uwes tak perjuangne..
                 D       
kok dadi koyo ngene
                    E
sak penake nggantungne
                A
perasaanku neng kowe..

Reff :
           D         E
 opo rumangsa..mu ku iki..
               C#m         F#m
 menungso sing ra.. nduwe ati..
             D
 sak penakmu nglarani
             E
 sak penakmu ngapusi
           A
 kabeh kelakuanmu nggawe loro ati..

          D          E
 opo ra kenek.. diaboti..
           C#m           F#m
 kabeh yo uwes.. tak turuti..
               D
 yen we seneng wong liyo
              E
 ikhlas bakal ku trimo
                  A   F#
 mending we minggiro..
               D
 yen we seneng wong liyo
              E
 ikhlas bakal ku trimo..
                  D  A
 mending we minggiro..

Chord Danang - Angin Lalu


Lihat semua :
  • Chord Danang
  •