Kunci Gitar Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan

Transpose:
Intro : C Em F G C
        Dm G C G

      C
tresnaku seng gede
   Em
yo mung kanggo kowe
  F             G      C
nadyan aku wong ora nduwe..
  Dm                 G
mugo kowe iso nerimo aku
       C  G
opo anane..

  C
pirang pirang tahun
      Em
atiku banget kesikso
    F           G       C
aku nengkene ra bakal lungo
Dm                     G
terus ndedungo sliramu teko
           C
menehi tresno..

Dm
nanging nyatane
 Em
aku kudu lilo
          F
nyawang kowe gandeng
G           C  G
karo wong liyo..

Reff :
     C
 senadyan..
                 G
 nduweku yo mung motor kreditan
         Dm          G         C   G
 seng penting ora njagakno warisan..

        C
 tapi kowe..
                  G
 milih lungo karo seng numpak sedan
     Dm        G          C
 senadyan mung mobil rentalan..

 Dm          Em
 loro atiku, remuk batinku
       F                 G
 motor kreditan kalah ro mobil
       C
 rentalan..

Musik : C Em F G C
        Dm G C

Dm
nanging nyatane
 Em
aku kudu lilo
          F
nyawang kowe gandeng
G           C  G
karo wong liyo..

Reff :
     C
 senadyan..
                 G
 nduweku yo mung motor kreditan
         Dm          G         C   G
 seng penting ora njagakno warisan..

        C
 tapi kowe..
                  G
 milih lungo karo seng numpak sedan
     Dm        G          C
 senadyan mung mobil rentalan..

 Dm          Em
 loro atiku, remuk batinku
       F                 G
 motor kreditan kalah ro mobil
       C
 rentalan..

 Dm           Em
 loro atiku.. remuk batinku
       F                 G
 motor kreditan kalah ro mobil
       C
 rentalan..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A C#m D E A Bm E A E A tresnaku seng gede C#m yo mung kanggo kowe D E A nadyan aku wong ora nduwe.. Bm E mugo kowe iso nerimo aku A E opo anane.. A pirang pirang tahun C#m atiku banget kesikso D E A aku nengkene ra bakal lungo Bm E terus ndedungo sliramu teko A menehi tresno.. Bm nanging nyatane C#m aku kudu lilo D nyawang kowe gandeng E A E karo wong liyo.. Reff : A senadyan.. E nduweku yo mung motor kreditan Bm E A E seng penting ora njagakno warisan.. A tapi kowe.. E milih lungo karo seng numpak sedan Bm E A senadyan mung mobil rentalan.. Bm C#m loro atiku, remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Musik : A C#m D E A Bm E A A pirang pirang tahun C#m atiku banget kesikso D E A aku nengkene ra bakal lungo Bm E terus ndedungo sliramu teko A menehi tresno.. Bm nanging nyatane C#m aku kudu lilo D nyawang kowe gandeng E A E karo wong liyo.. Reff : A senadyan.. E nduweku yo mung motor kreditan Bm E A E seng penting ora njagakno warisan.. A tapi kowe.. E milih lungo karo seng numpak sedan Bm E A senadyan mung mobil rentalan.. Bm C#m loro atiku, remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Bm C#m loro atiku.. remuk batinku D E motor kreditan kalah ro mobil A rentalan.. Outro : A
Facebook
Twitter

Chord Wawan Sudjono - Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan


Lihat semua :
  • Chord Wawan Sudjono
  •