Kunci Gitar Ra Metu Getihe - Wawan Sudjono

Transpose:
Intro : C Am Dm G
        Em A Dm G….

C
Wes mbok apusi..
    Am
aku mung biso meneng..
Dm
wes mbok larani..
    G
aku seh tetep seneng..
    Em
wes tak trimo kanti ikhlas
  A
lahir batinku..
   Dm                   G
mergo gedene roso tresnaku..

C
Opo salahku..
        Am
kok nganti kowe tego..
Dm
opo seh kurang..
         G
anggonku menehi roso..
  Em
tulus tresnaku malah
     A
mbok sio-sio..
   Dm
janji setia..
    G               C
kok kowe malah ngeliyo..

Reff :
          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Fm              C
  ra biso di ceritakke….

          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 G                      C
  mung biso tak rasakno perihe….

             G
 Ati kudu jembar..
                   C
 ben ora gampang ambyar..
    Am          Dm
 Gusti nyuwun sabar..
         G           C
 mugo dekne enggal sadar..

Musik : F G Em A
        Dm Fm G….
               (e e we e e..)

C
Opo salahku..
        Am
kok nganti kowe tego.. (e.. ha'e)
Dm
opo seh kurang..
         G
anggonku menehi roso.. (penak rondo)
  Em
tulus tresnaku malah
     A
mbok sio-sio.. (e ha'o e ha'o e ha'o e e)
   Dm
janji setia..
    G               C
kok kowe malah ngeliyo.. (o a o e)

Reff :
          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Fm              C
  ra biso di ceritakke….

          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 G                      C
  mung biso tak rasakno perihe….

          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Fm              C
  ra biso di ceritakke..

          F   G               Em
 Larane loro…. tapi ra metu getihe..
 A                       Dm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 G                      C
  mung biso tak rasakno perihe..

             G
 Ati kudu jembar..
                   C
 ben ora gampang ambyar..
    Am          Dm
 Gusti nyuwun sabar..
         G           C
 mugo dekne enggal sadar..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : F Dm Gm C Am D Gm C…. F Wes mbok apusi.. Dm aku mung biso meneng.. Gm wes mbok larani.. C aku seh tetep seneng.. Am wes tak trimo kanti ikhlas D lahir batinku.. Gm C mergo gedene roso tresnaku.. F Opo salahku.. Dm kok nganti kowe tego.. Gm opo seh kurang.. C anggonku menehi roso.. Am tulus tresnaku malah D mbok sio-sio.. Gm janji setia.. C F kok kowe malah ngeliyo.. Reff : Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm perih sing ono ning njero dodo.. Bbm F ra biso di ceritakke…. Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm ra biso di sawang nganggo moto.. C F mung biso tak rasakno perihe…. C Ati kudu jembar.. F ben ora gampang ambyar.. Dm Gm Gusti nyuwun sabar.. C F mugo dekne enggal sadar.. Musik : Bb C Am D Gm Bbm C…. (e e we e e..) F Opo salahku.. Dm kok nganti kowe tego.. (e.. ha'e) Gm opo seh kurang.. C anggonku menehi roso.. (penak rondo) Am tulus tresnaku malah D mbok sio-sio.. (e ha'o e ha'o e ha'o e e) Gm janji setia.. C F kok kowe malah ngeliyo.. (o a o e) Reff : Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm perih sing ono ning njero dodo.. Bbm F ra biso di ceritakke…. Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm ra biso di sawang nganggo moto.. C F mung biso tak rasakno perihe…. Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm perih sing ono ning njero dodo.. Bbm F ra biso di ceritakke.. Bb C Am Larane loro…. tapi ra metu getihe.. D Gm ra biso di sawang nganggo moto.. C F mung biso tak rasakno perihe.. C Ati kudu jembar.. F ben ora gampang ambyar.. Dm Gm Gusti nyuwun sabar.. C F mugo dekne enggal sadar..
Facebook
Twitter

Chord Ra Metu Getihe - Wawan Sudjono


Lihat semua :
  • Chord Wawan Sudjono
  •