Kunci Gitar Wawan Sudjono - Cocote Tonggo (House DJ Gagak Version)

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am....
        Am....

      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am           
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am          
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

Musik : Am....
        Am....

      Am
iki cerito urip ono ing ndeso
         Am           
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan di rasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi?..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am          
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          Dm                E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..!!

Reff :
  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..

  Am
 ajur nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
           Dm
 yen tak pikir yen tak gagas
     F         E
 marai emosi wae..

   Am
 remuk nduwe tonggo kowe
           G
 seneng ngurusi urusane tanggane
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
        Dm
 tak esemi lan tak njarke
        F                E
 suwe-suwe rak yo mati dewe..
                  Am
 suwe-suwe mati dewe..

Outro : Am....

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm.... Cm.... Cm iki cerito urip ono ing ndeso Cm nandang urip bebarengan karo tonggo Fm ra kuat mangan di rasani Cm mangan enak yo di iri G Cm kudu piye.. anggonku nyikapi?.. Cm aku sebel nduwe tonggo koyo kowe Cm seneng ngurusi urusane tanggane Fm aku mlarat mbok ece Cm jare keset nyambut gawe G Cm aku sugeh.. tetep mbok rasani wae.. A# kuat nyandang mbok iri D# tuku opo mbok rasani Fm G yen tak pikir.. aku bunuh diri..!! Reff : Cm ajur nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm yen tak pikir yen tak gagas G# G marai emosi wae.. Cm remuk nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm tak esemi lan tak njarke G# G suwe-suwe rak yo mati dewe.. Cm suwe-suwe mati dewe.. Musik : Cm.... Cm.... Cm iki cerito urip ono ing ndeso Cm nandang urip bebarengan karo tonggo Fm ra kuat mangan di rasani Cm mangan enak yo di iri G Cm kudu piye.. anggonku nyikapi?.. Cm aku sebel nduwe tonggo koyo kowe Cm seneng ngurusi urusane tanggane Fm aku mlarat mbok ece Cm jare keset nyambut gawe G Cm aku sugeh.. tetep mbok rasani wae.. A# kuat nyandang mbok iri D# tuku opo mbok rasani Fm G yen tak pikir.. aku bunuh diri..!! Reff : Cm ajur nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm yen tak pikir yen tak gagas G# G marai emosi wae.. Cm remuk nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm tak esemi lan tak njarke G# G suwe-suwe rak yo mati dewe.. Cm ajur nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm yen tak pikir yen tak gagas G# G marai emosi wae.. Cm remuk nduwe tonggo kowe A# seneng ngurusi urusane tanggane Fm tak esemi lan tak njarke G# G suwe-suwe rak yo mati dewe.. Fm tak esemi lan tak njarke G# G suwe-suwe rak yo mati dewe.. Cm suwe-suwe mati dewe.. Outro : Cm....

Chord Wawan Sudjono - Cocote Tonggo (House DJ Gagak Version)


Lihat semua :
  • Chord Wawan Sudjono
  •