Kunci Gitar Wawan Sudjono - Tombo Kangen (feat. Ika Nanda)

Transpose:
♫ Capo fret 2

Dm                  Em
 ra kroso.. sepuluh tahun lawase….
Dm                G
 takdir misahke.. aku lan kowe….
Dm                  Em
 ra ngerti.. piye kabarmu saiki
     F             G
paranmu wae.. aku ora ngerti..

Intro : F G Em Am
        Dm..G..Bm-C-Dm-G….

Dm                  Em
 foto seng.. mbok wenehke neng aku..
Dm                     G
 iseh tak simpen.. ono njero dompetku..
Dm                   Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu
    F                 G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Int. Bm-C-Dm-G….

Reff :
   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan..
        Dm           G        C   C7
 kangen naliko.. ngguyu bebarengan..
   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan
         Dm               G
 amung fotomu.. sing biso tak sawang..

      F
 senadyan kowe lali
        C       Bm  Am
 kowe tetep tak enteni
          Dm
 sopo ngerti tembe mburi
       G                 C
 kowe lan aku.. biso nyawiji..

Musik : C7..
        F G Em Am
        Dm..G..Bm-C-Dm-G….

Dm                  Em
 foto seng.. mbok wenehke neng aku
Dm                     G
 iseh tak simpen.. ono njero dompetku
Dm                   Em
 tak sawang.. saben arep mapan turu
    F                 G
setitik biso.. kanggo tombo kangenku..

Int. Bm-C-Dm-G….

Reff :
   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm           G        C   C7
 kangen naliko.. ngguyu bebarengan..
   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan
         Dm               G
 amung fotomu.. sing biso tak sawang..

   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan
        Dm           G        C   C7
 kangen naliko.. ngguyu bebarengan..
   F       G    Em       Am
 kangen.. aku.. kangen tenan
         Dm               G
 amung fotomu.. sing biso tak sawang..

     F
 senadyan kowe lali
        C       Bm  Am
 kowe tetep tak enteni
          Dm
 sopo ngerti tembe mburi
      G                 C
 kowe lan aku.. biso nyawiji..

Outro : [backing vocal Ika Nanda]
  F        
 aku ora biso lali
       C      Bm    Am
 aku bali nggowo janji
         Dm
 mugo Gusti ngijabahi
      G                 C
 kowe lan aku.. biso nyawiji..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Em F#m ra kroso.. sepuluh tahun lawase…. Em A takdir misahke.. aku lan kowe…. Em F#m ra ngerti.. piye kabarmu saiki G A paranmu wae.. aku ora ngerti.. Intro : G A F#m Bm Em..A..C#m-D-Em-A.. Em F#m foto seng.. mbok wenehke neng aku.. Em A iseh tak simpen.. ono njero dompetku.. Em F#m tak sawang.. saben arep mapan turu G A setitik biso.. kanggo tombo kangenku.. Int. C#m-D-Em-A.. Reff : G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan.. Em A D D7 kangen naliko.. ngguyu bebarengan.. G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan Em A amung fotomu.. sing biso tak sawang.. G senadyan kowe lali D C#m Bm kowe tetep tak enteni Em sopo ngerti tembe mburi A D kowe lan aku.. biso nyawiji.. Musik : D7.. G A F#m Bm Em..A..C#m-D-Em-A.. Em F#m foto seng.. mbok wenehke neng aku Em A iseh tak simpen.. ono njero dompetku Em F#m tak sawang.. saben arep mapan turu G A setitik biso.. kanggo tombo kangenku.. Int. C#m-D-Em-A.. Reff : G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan Em A D D7 kangen naliko.. ngguyu bebarengan.. G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan Em A amung fotomu.. sing biso tak sawang.. G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan Em A D D7 kangen naliko.. ngguyu bebarengan.. G A F#m Bm kangen.. aku.. kangen tenan Em A amung fotomu.. sing biso tak sawang.. G senadyan kowe lali D C#m Bm kowe tetep tak enteni Em sopo ngerti tembe mburi A D kowe lan aku.. biso nyawiji.. Outro : [backing vocal Ika Nanda] G aku ora biso lali D C#m Bm aku bali nggowo janji Em mugo Gusti ngijabahi A D.. kowe lan aku.. biso nyawiji..
Facebook
Twitter

Chord Wawan Sudjono - Tombo Kangen (feat. Ika Nanda)


Lihat semua :
  • Chord Wawan Sudjono
  •