Kunci Gitar Wawan Sudjono - Dukun Palsu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C E Am Gm
        F Em Dm G..

    C            G/B    Bb
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  F                   G
gawe saben bengi aku ora biso turu
C            G/B   Bb
nandang kasmaran karo esemu
F                     G
sing manis koyo manis rasane tebu..

C            G/B       Bb
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    F                     G
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         C         G/B Bb
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  F                          G
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
         C
lintange ati..

Dm           Em
semar mesem, poso mutih
       F                   G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm          Em
jarak cino, samber lilin
  F                D             G
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    C             E          Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F            Em     Dm          G
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
  C           E         Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F           Em     Dm            G
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   F             G           Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Dm   G          C
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          F       G            Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm          G       C
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Musik : Dm..Em..F G..
        Dm..Em..F D G..

Dm           Em
semar mesem, poso mutih
       F                   G
kadung kesengsem pantang mulih
Dm          Em
jarak cino, samber lilin
  F                D             G
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    C             E          Am Gm
 pancen iki wis kebacut lakonku
   F            Em     Dm          G
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
  C           E         Am Gm
 opo iki sing salah jopoku
  F           Em     Dm            G
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   F             G           Em Am
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Dm   G          C
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          F       G            Em Am
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Dm          G       C
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F# Bm Am
        G F#m Em A..

    D            A/C#   C
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  G                   A
gawe saben bengi aku ora biso turu
D            A/C#  C
nandang kasmaran karo esemu
G                     A
sing manis koyo manis rasane tebu..

D            A/C#      C
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    G                     A
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         D         A/C# C
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  G                          A
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
         D
lintange ati..

Em           F#m
semar mesem, poso mutih
       G                   A
kadung kesengsem pantang mulih
Em          F#m
jarak cino, samber lilin
  G                E             A
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    D             F#         Bm Am
 pancen iki wis kebacut lakonku
   G            F#m    Em          A
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
  D           F#        Bm Am
 opo iki sing salah jopoku
  G           F#m    Em            A
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   G             A           F#m Bm
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Em   A          D
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          G       A            F#m Bm
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Em          A       D
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Musik : Em..F#m..G..A..
        Em..F#m..G E A..

Em           F#m
semar mesem, poso mutih
       G                   A
kadung kesengsem pantang mulih
Em          F#m
jarak cino, samber lilin
  G                E             A
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
    D             F#         Bm Am
 pancen iki wis kebacut lakonku
   G            F#m    Em          A
 tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
  D           F#        Bm Am
 opo iki sing salah jopoku
  G           F#m    Em            A
 opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

   G             A           F#m Bm
 lahir batin aku ra bakal ikhlas..
           Em   A          D
 yen tresnaku.. ora mbok gagas
          G       A            F#m Bm
 yen pancene aku iseh mbok sepele
             Em          A       D
 tak ndang budal.. golek dukun liyane..
Facebook
Twitter

Chord Wawan Sudjono - Dukun Palsu


Lihat semua :
  • Chord Wawan Sudjono
  •