Chord Kunci Gitar Olgha Bhian - Nguatne Roso

Transpose:

Chord Olgha Bhian - Nguatne Roso

Intro : C F Dm G  

C          F
 ademe.. bengi iki
G                C
 nambahi roso kangene ati
Am            Dm
 kowe tak tresnani
   G                    C  G
yo mung siji ning jero ati..

C                F
 lintang ing.. wengi iki
G              C
 tansah anyekseni
Am            Dm
 biyen kowe nate janji
  G                      C
nanging saiki mbok blenjani..

Em           Am
 sak tenane aku
Em                Am
 isih sayang sliramu
Em                 Am
 ning ngopo kowe tego
Dm                   G
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           C         G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm              G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C     F       G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm             G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G                C    G
 mugo kowe.. bahagia selawase..

Musik : C Am Dm G
        C F G C

Em           Am
 sak tenane aku
Em                Am
 isih sayang sliramu
Em                 Am
 ning ngopo kowe tego
Dm                   G
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           C         G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm              G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C     F       G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm             G
 tetep tak cubo nguatne roso..

           C         G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm              G
 tapi malah.. nglarani aku..

         C     F       G
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Dm             G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G                C
 mugo kowe.. bahagia selawase..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A D Bm E..

A          D
 ademe.. bengi iki
E                A
 nambahi roso kangene ati
F#m           Bm
 kowe tak tresnani
   E                    A  E
yo mung siji ning jero ati..

A                D
 lintang ing.. wengi iki
E              A
 tansah anyekseni
F#m           Bm
 biyen kowe nate janji
  E                      A
nanging saiki mbok blenjani..

C#m          F#m
 sak tenane aku
C#m               F#m
 isih sayang sliramu
C#m                F#m
 ning ngopo kowe tego
Bm                   E
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           A         E
 kabeh wis tak korbanke
     D
 kanggo awakmu
        Bm              E
 tapi malah.. nglarani aku..

         A     D       E
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Bm             E
 tetep tak cubo nguatne roso
           D
 wis cukup semene wae
        E                A    E
 mugo kowe.. bahagia selawase..

Musik : A F#m Bm E
        A D E A

C#m          F#m
 sak tenane aku
C#m               F#m
 isih sayang sliramu
C#m                F#m
 ning ngopo kowe tego
Bm                   E
 gandeng karo wong liyo..

Reff :
           A         E
 kabeh wis tak korbanke
     D
 kanggo awakmu
        Bm              E
 tapi malah.. nglarani aku..

         A     D       E
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Bm             E
 tetep tak cubo nguatne roso..

           A         E
 kabeh wis tak korbanke
     D
 kanggo awakmu
        Bm              E
 tapi malah.. nglarani aku..

         A     D       E
 sak tenane.. ati.. ku nelongso
           Bm             E
 tetep tak cubo nguatne roso
           D
 wis cukup semene wae
        E                A
 mugo kowe.. bahagia selawase..

Lihat semua :
  • Chord Olgha Bhian




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status