Chord Kunci Gitar Olgha Bhian - Ora Tak Baleni

Transpose:

Chord Olgha Bhian - Ora Tak Baleni

Capo di fret 2

Intro : C
        Dm G C 

                F
dewe aku ning kene..
  G                C
sepi.. sing tak rasakne..
Am                    Dm
 sakwise mbok tinggal lungo..
  G                  C
kowe.. nyanding wong liyo..

                 F
opo mergo kahananku ..
       G                 C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am                   Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                       C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. F G C C7

Reff :
                   F
 kudune kowe ngerteni 
         G                 C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am                   Dm
  susah seneng karo kowe
            G                   C C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               F
 ngaliho sing adoh
 G        C
  aku ra gondeli
 Am            Dm
  yen pancen lungamu 
     G         C
 iso gawe ayem atimu..

Musik : F G C A
        Dm G C

                 F
opo mergo kahananku..
       G                C
durung biso.. nyenengne awakmu..
Am                   Dm
 wis tak cubo sak mampuku..
  G                      C
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. F G C C7

Reff :
                   F
 kudune kowe ngerteni 
         G                 C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am                   Dm
  susah seneng karo kowe
            G                   C  C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               F
 ngaliho sing adoh
 G        C
  aku ra gondeli
 Am            Dm
  yen pancen lungamu 
     G         C
 iso gawe ayem atimu..
 
 Am             Dm
  wis cukup semene 
         G
 ora tak baleni 
        C
 aku loro ati..
 Am             Dm
  wis cukup semene 
         G
 ora tak baleni 
        C
 aku loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------
   
Intro : D
        Em A D..

                G
dewe aku ning kene..
  A                D
sepi.. sing tak rasakne..
Bm                    Em
 sakwise mbok tinggal lungo..
  A                  D
kowe.. nyanding wong liyo..

                 G
opo mergo kahananku ..
       A                 D
durung biso.. nyenengne awakmu..
Bm                   Em
 wis tak cubo sak mampuku..
  A                       D
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. G A D D7

Reff :
                   G
 kudune kowe ngerteni 
         A                 D
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Bm                   Em
  susah seneng karo kowe
            A                   D  D7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               G
 ngaliho sing adoh
 A        D
  aku ra gondeli
 Bm            Em
  yen pancen lungamu 
     A         D
 iso gawe ayem atimu..

Musik : G A D B
        Em A D

                 G
opo mergo kahananku..
       A                D
durung biso.. nyenengne awakmu..
Bm                   Em
 wis tak cubo sak mampuku..
  A                      D
nanging.. kurang kanggo awakmu..

Int. G A D D7

Reff :
                   G
 kudune kowe ngerteni 
         A                 D
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Bm                   Em
  susah seneng karo kowe
            A                   D  D7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe..

               G
 ngaliho sing adoh
 A        D
  aku ra gondeli
 Bm            Em
  yen pancen lungamu 
     A         D
 iso gawe ayem atimu..
 
 Bm             Em
  wis cukup semene 
         A
 ora tak baleni 
        D
 aku loro ati..
 Bm             Em
  wis cukup semene 
         A
 ora tak baleni 
        D
 aku loro ati..   
Lihat semua :
  • Chord Olgha Bhian




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status