Kunci Gitar Richa Christina feat. Ader Negro - Gedhe Ati

Transpose:
Intro : Em..Am..Em D Em..

               Em             G
sing spisan pindo wis sun warahi..
          Am          Em
jo seru seru riko mikiri..
          Em            G
timbang loro batin kesikso..
           Am                Em
bangur goleto kembang hang liyo..

            Em               G
ring dunyo iki lanang sing siji..
          Am            Em
yo mageh akeh kembange ati..
         Em         G
ditangisono disusahono..
              Am              Em
barang sing jodoh sing kiro moro..

Musik : Am..G Em
        Am..Em..

Reff :
 Am                G
  mulo riko.. hang gedhe ati..
 Am            Em
  aran jodo.. iku wis pasti..
 Am            G
  ojo pati.. riko tangisi..
 Am               Em
  iki kabeh.. karepe Gusti..

            Em               G
ring dunyo iki lanang sing siji..
          Am            Em
yo mageh akeh kembange ati..
         Em         G
ditangisono disusahono..
              Am              Em
barang sing jodoh sing kiro moro..

Musik : Am..G Em
        Am..Em..

Reff :
 Am                G
  mulo riko.. hang gedhe ati..
 Am            Em
  aran jodo.. iku wis pasti..
 Am            G
  ojo pati.. riko tangisi..
 Am             Em
  iki kabeh.. karepe Gusti..

            Em               G
ring dunyo iki lanang sing siji..
          Am            Em
yo mageh akeh kembange ati..
         Em         G
ditangisono disusahono..
              Am              Em
barang sing jodoh sing kiro moro..

Outro : Em...
Facebook
Twitter

Chord Richa Christina feat. Ader Negro - Gedhe Ati


Lihat semua :
  • Chord Ader Negro
  • Chord Richa Christina
  •