Kunci Gitar Javastar Syndicate - Jembatan Lawas

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C..Em..F G C..

-G       C
sengojo aku.. 
               Em
teko neng kuthomu..
                 F
nggowo segenggem rindu
       G           C
kanggo mapak tresnomu..

        -G           C
senadyan adoh neng moto..
                     Em
nanging cedak neng dodo..
                F
tak angen sakbendino 
     G            C
sliramu sing tak tresno..

Dm                       Em
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        F            G            C
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Dm                       Em
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         F                      G
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        C         Em     Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em     F          C       Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C             Em         Am
 oh my God thank you for loving me
          Em     F         C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm     G        C 
 tresno sejati.. kediri..

Musik : C..Em..F G C..
        Dm..Em..F G C..

-G       C
sengojo aku.. 
               Em
teko neng kuthomu..
                 F
nggowo segenggem rindu
       G           C
kanggo mapak tresnomu..

        -G           C
senadyan adoh neng moto..
                     Em
nanging cedak neng dodo..
                F
tak angen sakbendino 
     G            C
sliramu sing tak tresno..

Dm                       Em
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        F            G            C
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Dm                       Em
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         F                      G
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        C         Em     Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em     F          C       Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C             Em         Am
 oh my God thank you for loving me
          Em     F         C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm      (G)
 tresno sejati.. 

 G      C         Em     Am
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Em     F          C       Dm G
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       C             Em         Am
 oh my God thank you for loving me
          Em     F         C
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Dm     G        C 
 tresno sejati.. kediri..

Outro : C..Em..F G C..
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Am..Bb C F..

-C       F
sengojo aku.. 
               Am
teko neng kuthomu..
                 Bb
nggowo segenggem rindu
       C           F
kanggo mapak tresnomu..

        -C           F
senadyan adoh neng moto..
                     Am
nanging cedak neng dodo..
                Bb
tak angen sakbendino 
     C            F
sliramu sing tak tresno..

Gm                       Am
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        Bb           C            F
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Gm                       Am
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         Bb                     C
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        F         Am     Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am     Bb         F       Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F             Am         Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am     Bb        F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm     C       (F)
 tresno sejati.. kediri..

Musik : F..Am..Bb C F..
        Gm..Am..Bb C F..

-C       F
sengojo aku.. 
               Am
teko neng kuthomu..
                 Bb
nggowo segenggem rindu
       C           F
kanggo mapak tresnomu..

        -C           F
senadyan adoh neng moto..
                     Am
nanging cedak neng dodo..
                Bb
tak angen sakbendino 
     C            F
sliramu sing tak tresno..

Gm                       Am
banyu kali sing nyekseni tresnane..
        Bb           C            F
neng jembatan lawas pas gonceng kowe..
Gm                       Am
alem neng gegerku nambah roso kasmaran..
         Bb                     C
jembatan lawas dadi saksi katresnan..

Reff : 
        F         Am     Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am     Bb         F       Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F             Am         Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am     Bb        F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm      (C)
 tresno sejati.. 

 C      F         Am     Dm
 matursuwun Gusti ngijabahi
     Am     Bb         F       Gm C
 ono kutho iki.. tresnoku nyawiji..
       F             Am         Dm
 oh my God thank you for loving me
          Am     Bb        F
 jembatan lawas iki.. dadi prasasti 
     Gm     C       (F)
 tresno sejati.. kediri..

Outro : F..Am..Bb C F..
        F

Chord Javastar Syndicate - Jembatan Lawas


Lihat semua :
  • Chord Javastar Syndicate
  •