Kunci Gitar Javastar Syndicate - Ngapusi Ati

Transpose:
Intro : 
       Dm     G     C
ho oo oho.. hoo oo oho..
   F      Dm      E     Am E
ho o oho oho hoo oho ho ho..

 Am          G         Am
aku wes ra biso sandiworo..
       Dm         G        C
gayane ikhlas aku kelangan tresno.. 
         Dm
nyawang udan aku nangis
           Am
eling kenangan seng wes uwes
        F         Dm       E
banyu moto miline koyo gerimis..

 Am         G        Am
aku ra biso ngapusi ati..
         Dm        G             C
kenangan kuwi iseh njangget neng ati..
             Dm
senadyan wes tak lali lali
         Am
neng rosone soyo gede
         F           E       Am
nganti kapan ngapusi atiku dewe..

*)
Dm               Am
 banyu moto mili neng pipiku..
Dm                Am
 abot kelangan sliramu..
Dm                      Am
 nanging wes pancen iki dadi garise..
  F          E         Am
lilo ra lilo tak lakonane..

Reff :
 A          Dm
 cobo rungokno..
   G             Am
 lirih sworo tresno..
     F             Dm
 tak pendem neng dodo
        E         Am
 tanpo ucap tanpo kondo..

 A           Dm
 kanggo sliramu..
          G         C
 sing wes dudu duwekku..
           Dm        G
 emboh nganti kapan aku
          E       Am
 terus ngapusi atiku..

  Am          G         Am  E
 aku wes ra biso sandiworo..

Musik : Am..Dm..G..C..
        Dm..Am..F E Am….

 Am         G        Am
aku ra biso ngapusi ati..
         Dm        G             C
kenangan kuwi iseh njangget neng ati..
             Dm
senadyan wes tak lali lali
         Am
neng rosone soyo gede
         F           E       Am
nganti kapan ngapusi atiku dewe..

*)
Dm               Am
 banyu moto mili neng pipiku..
Dm                Am
 abot kelangan sliramu..
Dm                      Am
 nanging wes pancen iki dadi garise..
  F          E         Am
lilo ra lilo tak lakonane..

Reff :
 A          Dm
 cobo rungokno..
   G             Am
 lirih sworo tresno..
     F             Dm
 tak pendem neng dodo
        E         Am
 tanpo ucap tanpo kondo..

 A           Dm
 kanggo sliramu..
          G         C
 sing wes dudu duwekku..
           Dm        G
 emboh nganti kapan aku
          E       Am
 terus ngapusi atiku..

  Am          G         Am..
 aku wes ra biso sandiworo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : 
       Am     D     G
ho oo oho.. hoo oo oho..
   C      Am      B     Em B
ho o oho oho hoo oho ho ho..

 Em          D         Em
aku wes ra biso sandiworo..
       Am         D        G
gayane ikhlas aku kelangan tresno.. 
         Am
nyawang udan aku nangis
           Em
eling kenangan seng wes uwes
        C         Am       B
banyu moto miline koyo gerimis..

 Em         D        Em
aku ra biso ngapusi ati..
         Am        D             G
kenangan kuwi iseh njangget neng ati..
             Am
senadyan wes tak lali lali
         Em
neng rosone soyo gede
         C           B       Em
nganti kapan ngapusi atiku dewe..

*)
Am               Em
 banyu moto mili neng pipiku..
Am                Em
 abot kelangan sliramu..
Am                      Em
 nanging wes pancen iki dadi garise..
  C          B         Em
lilo ra lilo tak lakonane..

Reff :
 E          Am
 cobo rungokno..
   D             Em
 lirih sworo tresno..
     C             Am
 tak pendem neng dodo
        B         Em
 tanpo ucap tanpo kondo..

 E           Am
 kanggo sliramu..
          D         G
 sing wes dudu duwekku..
           Am        D
 emboh nganti kapan aku
          B       Em
 terus ngapusi atiku..

  Em          D         Em  B
 aku wes ra biso sandiworo..

Musik : Em..Am..D..G..
        Am..Em..C B Em….

 Em         D        Em
aku ra biso ngapusi ati..
         Am        D             G
kenangan kuwi iseh njangget neng ati..
             Am
senadyan wes tak lali lali
         Em
neng rosone soyo gede
         C           B       Em
nganti kapan ngapusi atiku dewe..

*)
Am               Em
 banyu moto mili neng pipiku..
Am                Em
 abot kelangan sliramu..
Am                      Em
 nanging wes pancen iki dadi garise..
  C          B         Em
lilo ra lilo tak lakonane..

Reff :
 E          Am
 cobo rungokno..
   D             Em
 lirih sworo tresno..
     C             Am
 tak pendem neng dodo
        B         Em
 tanpo ucap tanpo kondo..

 E           Am
 kanggo sliramu..
          D         G
 sing wes dudu duwekku..
           Am        D
 emboh nganti kapan aku
          B       Em
 terus ngapusi atiku..

  Em          D         Em..
 aku wes ra biso sandiworo..
Facebook
Twitter

Chord Javastar Syndicate - Ngapusi Ati


Lihat semua :
  • Chord Javastar Syndicate
  •