Kunci Gitar Javastar Syndicate - Taman Sekartaji

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Em..F G C G..

  C
Taman Sekartaji 
           Em
nyimpen crito kenanganku 
    F        C
naliko atiku atimu 
      Dm          G
iseh ono gambar waru..

C
nadyan saiki 
         Em
banyu pancur wis ra mili
     F        C
asat koyo iluhku iki 
       Dm        G
naliko kowe ngelali..

F           Fm
mbesok liyo dino 
      C         Am
yen kowe eling aku..
  Dm         G            C
balio.. kowe iseh tak tunggu..

F            Fm
embuh nganti kapan 
    C           Am
aku bakal ngenteni..
       Dm           G       C
neng kene.. neng Taman Sekartaji..

Reff :
 Am              Em
 angin wengi.. tulung sumiliro..
    F            G           C
 wartakno.. roso kangen neng dodo..
 Am                 Em
 kerlip lintang.. tulung sumunaro..
      F       G         C
 padangono.. ati sing kuciwo..

Musik : C..Em..F G C..
        Dm..Em..F G C..

C
nadyan saiki 
         Em
banyu pancur wis ra mili
     F        C
asat koyo iluhku iki 
       Dm        G
naliko kowe ngelali..

F           Fm
mbesok liyo dino 
      C         Am
yen kowe eling aku..
  Dm         G            C
balio.. kowe iseh tak tunggu..

F            Fm
embuh nganti kapan 
    C           Am
aku bakal ngenteni..
       Dm           G       C
neng kene.. neng Taman Sekartaji..

Reff :
 Am              Em
 angin wengi.. tulung sumiliro..
    F            G           C
 wartakno.. roso kangen neng dodo..
 Am                 Em
 kerlip lintang.. tulung sumunaro..
      F       G         C
 padangono.. ati sing kuciwo..
      F              G        C 
 Sekartaji.. nyimpen sewu cerito..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..G#m..A B E B..

  E
Taman Sekartaji 
           G#m
nyimpen crito kenanganku 
    A        E
naliko atiku atimu 
      F#m         B
iseh ono gambar waru..

E
nadyan saiki 
         G#m
banyu pancur wis ra mili
     A        E
asat koyo iluhku iki 
       F#m       B
naliko kowe ngelali..

A           Am
mbesok liyo dino 
      E         C#m
yen kowe eling aku..
  F#m        B            E
balio.. kowe iseh tak tunggu..

A            Am
embuh nganti kapan 
    E           C#m
aku bakal ngenteni..
       F#m          B       E
neng kene.. neng Taman Sekartaji..

Reff :
 C#m             G#m
 angin wengi.. tulung sumiliro..
    A            B           E
 wartakno.. roso kangen neng dodo..
 C#m                G#m
 kerlip lintang.. tulung sumunaro..
      A       B         E
 padangono.. ati sing kuciwo..

Musik : E..G#m..A B E..
        F#m..G#m..A B E..

E
nadyan saiki 
         G#m
banyu pancur wis ra mili
     A        E
asat koyo iluhku iki 
       F#m       B
naliko kowe ngelali..

A           Am
mbesok liyo dino 
      E         C#m
yen kowe eling aku..
  F#m        B            E
balio.. kowe iseh tak tunggu..

A            Am
embuh nganti kapan 
    E           C#m
aku bakal ngenteni..
       F#m          B       E
neng kene.. neng Taman Sekartaji..

Reff :
 C#m             G#m
 angin wengi.. tulung sumiliro..
    A            B           E
 wartakno.. roso kangen neng dodo..
 C#m                G#m
 kerlip lintang.. tulung sumunaro..
      A       B         E
 padangono.. ati sing kuciwo..
      A              B        E..
 Sekartaji.. nyimpen sewu cerito..

Chord Javastar Syndicate - Taman Sekartaji


Lihat semua :
  • Chord Javastar Syndicate
  •