Kunci Gitar Ilux ID - Angel Lali

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm..G..C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                         G
durung mari loro sing mbok paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki neng ngendi..
        G                  C
kesuwen lungomu ora bali-bali..

Reff :
              F
 ra bakal ono sing iso
      G        Em
 ngganteni ceritomu
      Am          Dm
 sing wis ketulis ning ati
  G           C
 angel ilang angel lali..

           F
 nganti saiki ati
    G          Em
 ku iseh gagal ngerteni
   Am       Dm
 gawe opo duwe kisah
     G        C
 yen akhire kudu pisah..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em A
        Dm G C..

  C             G             Am
durung garing banyu moto ning pipi..
  Dm                         G
durung mari loro sing mbok paringi..
        Em        E            Am G F
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      C
saiki neng ngendi..
        G                  C
kesuwen lungomu ora bali-bali..

Reff :
              F
 ra bakal ono sing iso
      G        Em
 ngganteni ceritomu
      Am          Dm
 sing wis ketulis ning ati
  G           C
 angel ilang angel lali..

           F
 nganti saiki ati
    G          Em
 ku iseh gagal ngerteni
   Am        Dm
 gawe opo nduwe kisah
     G        C
 yen akhire kudu pisah..

              F
 ra bakal ono sing iso
      G        Em
 ngganteni ceritomu
      Am          Dm
 sing wis ketulis ning ati
  G           C
 angel ilang angel lali..

           F
 nganti saiki ati
    G          Em
 ku iseh gagal ngerteni
   Am        Dm
 gawe opo nduwe kisah
     G        C
 yen akhire kudu pisah..
   Am        Dm             G
 gawe opo nduwe kisah.. hoo o..
              F       Fm C
 yen akhire kudu pisah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm Em
        Am..D..G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                         D
durung mari loro sing mbok paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki neng ngendi..
        D                  G
kesuwen lungomu ora bali-bali..

Reff :
              C
 ra bakal ono sing iso
      D        Bm
 ngganteni ceritomu
      Em          Am
 sing wis ketulis ning ati
  D           G
 angel ilang angel lali..

           C
 nganti saiki ati
    D          Bm
 ku iseh gagal ngerteni
   Em       Am
 gawe opo duwe kisah
     D        G
 yen akhire kudu pisah..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm E
        Am D G..

  G             D             Em
durung garing banyu moto ning pipi..
  Am                         D
durung mari loro sing mbok paringi..
        Bm        B            Em D C
mergo kowe.. sing paling tak sayangi..
      G
saiki neng ngendi..
        D                  G
kesuwen lungomu ora bali-bali..

Reff :
              C
 ra bakal ono sing iso
      D        Bm
 ngganteni ceritomu
      Em          Am
 sing wis ketulis ning ati
  D           G
 angel ilang angel lali..

           C
 nganti saiki ati
    D          Bm
 ku iseh gagal ngerteni
   Em        Am
 gawe opo nduwe kisah
     D        G
 yen akhire kudu pisah..

              C
 ra bakal ono sing iso
      D        Bm
 ngganteni ceritomu
      Em          Am
 sing wis ketulis ning ati
  D           G
 angel ilang angel lali..

           C
 nganti saiki ati
    D          Bm
 ku iseh gagal ngerteni
   Em        Am
 gawe opo nduwe kisah
     D        G
 yen akhire kudu pisah..
   Em        Am             D
 gawe opo nduwe kisah.. hoo o..
              C       Cm G
 yen akhire kudu pisah..
Facebook
Twitter

Chord Ilux ID - Angel Lali


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Ilux ID
  •