Kunci Gitar Rifajar Iswan - Gawe Gelo Ati

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : F G C Am
        F Fm G..Am-G

  C       G             Am  A
kowe.. mbiyen kondo tresno..
  F                          G
nanging.. mung neng ngarep moto..
Em
amung sak klebatan..
       Am
ra iso ngrubah kahanan..
      Dm             G
gawe ati..ku ora karuan..

Int. Fm G

  C       G            Am  A
kowe.. mbiyen kondho sayang..
  F                      G
nanging.. lha kok malah ilang..
Em
wes tak piker pindho..
Am
dinggo bertahan..
       Dm          G        C
maturnuwun.. wes tau sesandingan..

Reff :
                F
 opo pancene sliramu..
      G                        C
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 Am                  Dm
  weden ombo ombak gede..
        G                     C
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   F
 po sliramu ra kelingan..
       G                     C
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 Am                    Dm
  aku lan sliramu gegandengan..
         G                     C
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..

Musik : F..G..Em..Am -G
        F      G     C
        ha.. aaa.. a ha..

 Am       Em
(sepurane kangmas..)
     F           C
(aku wes gawe kandas..)
        Dm        G          C
(cerito iki.. wes ra sah digagas..)

 Am        Em
(yakin ro awakmu..)
 F        C
(lalekno aku..)
       Dm           G        C
(mugo oleh.. sing luwih soko aku..)

Reff :
                F
 opo pancene sliramu..
      G                        C
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 Am                  Dm
  weden ombo ombak gede..
        G                     C
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   F
 po sliramu ra kelingan..
       G                     C
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 Am                    Dm
  aku lan sliramu gegandengan..
         G                     C
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..

                F
 opo pancene sliramu..
      G                        C
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 Am                  Dm
  weden ombo ombak gede..
        G                     C
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   F
 po sliramu ra kelingan..
       G                     C
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 Am                    Dm
  aku lan sliramu gegandengan..
         G                     C
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B E C#m
        A Am B..C#m-B

  E       B             C#m C#
kowe.. mbiyen kondo tresno..
  A                          B
nanging.. mung neng ngarep moto..
G#m
amung sak klebatan..
       C#m
ra iso ngrubah kahanan..
      F#m            B
gawe ati..ku ora karuan..

Int. Am B

  E       B            C#m C#
kowe.. mbiyen kondho sayang..
  A                      B
nanging.. lha kok malah ilang..
G#m
wes tak piker pindho..
C#m
dinggo bertahan..
       F#m         B        E
maturnuwun.. wes tau sesandingan..

Reff :
                A
 opo pancene sliramu..
      B                        E
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 C#m                 F#m
  weden ombo ombak gede..
        B                     E
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   A
 po sliramu ra kelingan..
       B                     E
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 C#m                   F#m
  aku lan sliramu gegandengan..
         B                     E
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..

Musik : A..B..G#m..C#m -B
        A      B     E
        ha.. aaa.. a ha..

 C#m      G#m
(sepurane kangmas..)
     A           E
(aku wes gawe kandas..)
        F#m       B          E
(cerito iki.. wes ra sah digagas..)

 C#m       G#m
(yakin ro awakmu..)
 A        E
(lalekno aku..)
       F#m          B        E
(mugo oleh.. sing luwih soko aku..)

Reff :
                A
 opo pancene sliramu..
      B                        E
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 C#m                 F#m
  weden ombo ombak gede..
        B                     E
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   A
 po sliramu ra kelingan..
       B                     E
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 C#m                   F#m
  aku lan sliramu gegandengan..
         B                     E
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..

                A
 opo pancene sliramu..
      B                        E
 ora eling naliko neng pantai nampu..
 C#m                 F#m
  weden ombo ombak gede..
        B                     E
 pandan ijo disekseni banyu biru..

                   A
 po sliramu ra kelingan..
       B                     E
 howo adem.. neng pantai sembukan..
 C#m                   F#m
  aku lan sliramu gegandengan..
         B                     E
 neng saiki.. mung tinggal kenangan..
Facebook
Twitter

Chord Rifajar Iswan - Gawe Gelo Ati


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Rifajar Iswan
  •