Kunci Gitar Vita Alvia - Aku Ora Nesu

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : C F G..Am G..
        F G C..

                 G
saiki kowe wis bedo..
                   C
kok anggep aku ra ono..
              C
aku wis ora guno..
  F               C
seko senengne uripmu..

                G
tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F                   G F G
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      C    F        C
 aku ora nesu kang mas..
         C    F         C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C      F       G
 kok tegone nglarani atiku..

       C      F   C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae
       G                       (C)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Musik : C..Em..F..G..
        C..Em..F G C..
        Dm G C G

C                G
 tak kiro aku bioso..
                C
senajan atiku loro..
                       G
kowe ngerti sing tak roso..
     F                   G F G
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      C    F        C
 aku ora nesu kang mas..
         C    F         C
 najan kowe tego ngelarani..
           F
 kowe sing ngerti atiku
       G
 aku setio karo sliramu..
         C      F       G
 kok tegone nglarani atiku..

       C      F   C
 aku lilo tak lakoni..
      Am
 ora iso nglalekke kowe..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G                        C  Em
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       F
 aku kudu trimo wae..
       G                       (C)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Outro : C..Em..F G C..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : F Bb C..Dm..C..
        Bb C F..

                 C
saiki kowe wis bedo..
                   F
kok anggep aku ra ono..
              F
aku wis ora guno..
  Bb              F
seko senengne uripmu..

                C
tak kiro aku bioso..
                F
senajan atiku loro..
                       C
kowe ngerti sing tak roso..
     Bb                  C  Bb C
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      F    Bb       F
 aku ora nesu kang mas..
         F    Bb        F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F      Bb      C
 kok tegone nglarani atiku..

       F      Bb  F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae
       C                       (F)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Musik : F..Am..Bb..C..
        F..Am..Bb C F..
        Gm C F C

F                C
 tak kiro aku bioso..
                F
senajan atiku loro..
                       C
kowe ngerti sing tak roso..
     Bb                  C  Bb C
sliramu sing ono ning atiku..

Reff :
      F    Bb       F
 aku ora nesu kang mas..
         F    Bb        F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F      Bb      C
 kok tegone nglarani atiku..

       F      Bb  F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C                        F  Am
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C                       (F)
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

Outro : F..Am..Bb C F..

Chord Vita Alvia - Aku Ora Nesu


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •