Kunci Gitar Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am G Em Dm
        Am G F Dm E..
        Am..

   Am          G
mbiyen.. sayangmu..
       F          Am
lembut laksono salju..
      C            G      C    E
tresnomu manis, ngeluwihi madu..

   Am         Dm
saiki.. tak roso..
      G        Am
pahit koyo empedu..
         F         G           Am
ning ngendi mbok gadekne tresnomu..

    Am         G
kangmas.. ngomongo..
      F         Am
yen kowe uwis bosen..
      C           G          E
luwih becik ku njaluk talak telu..

    Am          Dm
ojo mbok.. gadekne..
     G          Am
koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

Reff :
   Am       G
 jarene.. gadis..
          F          C
 ning aku wis ra perawan..
      Am        G
 yo kuwi amergo kowe..
         F        E
 wis tau dadi bojoku..

   Am       G
 jarene.. bojo..
          F     C
 nanging aku rondo..
   Am       G
 turu aku turune dewe
 F             E
  kowe ono ngendi.. 
        Am
 karo sopo..

    Am         G
kangmas.. ngomongo..
      F         Am
yen kowe uwis bosen..
      C           G          E
luwih becik ku njaluk talak telu..

    Am          Dm
ojo mbok.. gadekne..
     G          Am
koyo si rondo bodong
      F           G          Am
nelongso tresnoku wis ra karuan..

Musik : G Dm Em Am
        G F E
        Am G F C
        Am G F E..
        
Reff :
   Am       G
 jarene.. gadis..
          F          C
 ning aku wis ra perawan..
      Am        G
 yo kuwi amergo kowe..
         F        E
 wis tau dadi bojoku..

   Am       G
 jarene.. bojo..
          F     C
 nanging aku rondo..
   Am       G
 turu aku turune dewe
 F             E
  kowe ono ngendi..

   Am       G
 jarene.. gadis..
          F          C
 ning aku wis ra perawan..
      Am        G
 yo kuwi amergo kowe..
         F        E
 wis tau dadi bojoku..

   Am       G
 jarene.. bojo..
          F     C
 nanging aku rondo..
   Am       G
 turu aku turune dewe
 F             E
  kowe ono ngendi.. 
        Am-Am
 karo sopo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm A# Gm Fm
        Cm A# G# Fm G..
        Cm..

   Cm          A#
mbiyen.. sayangmu..
       G#         Cm
lembut laksono salju..
      D#           A#     D#   G
tresnomu manis, ngeluwihi madu..

   Cm         Fm
saiki.. tak roso..
      A#       Cm
pahit koyo empedu..
         G#        A#          Cm
ning ngendi mbok gadekne tresnomu..

    Cm         A#
kangmas.. ngomongo..
      G#        Cm
yen kowe uwis bosen..
      D#          A#         G
luwih becik ku njaluk talak telu..

    Cm          Fm
ojo mbok.. gadekne..
     A#         Cm
koyo si rondo bodong
      G#          A#         Cm
nelongso tresnoku wis ra karuan..

Reff :
   Cm       A#
 jarene.. gadis..
          G#         D#
 ning aku wis ra perawan..
      Cm        A#
 yo kuwi amergo kowe..
         G#       G
 wis tau dadi bojoku..

   Cm       A#
 jarene.. bojo..
          G#    D#
 nanging aku rondo..
   Cm       A#
 turu aku turune dewe
 G#            G
  kowe ono ngendi.. 
        Cm
 karo sopo..

    Cm         A#
kangmas.. ngomongo..
      G#        Cm
yen kowe uwis bosen..
      D#          A#         G
luwih becik ku njaluk talak telu..

    Cm          Fm
ojo mbok.. gadekne..
     A#         Cm
koyo si rondo bodong
      G#          A#         Cm
nelongso tresnoku wis ra karuan..

Musik : A# Fm Gm Cm
        A# G# G
        Cm A# G# D#
        Cm A# G# G..
        
Reff :
   Cm       A#
 jarene.. gadis..
          G#         D#
 ning aku wis ra perawan..
      Cm        A#
 yo kuwi amergo kowe..
         G#       G
 wis tau dadi bojoku..

   Cm       A#
 jarene.. bojo..
          G#    D#
 nanging aku rondo..
   Cm       A#
 turu aku turune dewe
 G#            G
  kowe ono ngendi..

   Cm       A#
 jarene.. gadis..
          G#         D#
 ning aku wis ra perawan..
      Cm        A#
 yo kuwi amergo kowe..
         G#       G
 wis tau dadi bojoku..

   Cm       A#
 jarene.. bojo..
          G#    D#
 nanging aku rondo..
   Cm       A#
 turu aku turune dewe
 G#            G
  kowe ono ngendi.. 
        Cm-Cm
 karo sopo..

Chord Vita Alvia - Bojo Rosone Rondo


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •