Kunci Gitar Vita Alvia - Susah Seneng

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C….G

  C                      F
susah seneng wes tak lakoni
  G                       C
karo kowe pepujaning ati iki
   E                        Am
berjuang bebarengan njogo siji ati
       Dm
kanggo sliramu
               G
ojo mblenjanji janjimu wingi..

Int. F G

    C                F
tresno iki ra bakal ilang
      G                  C
cukup sliramu sing tak sayang
 E                       Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
                G
sing iso nggawe ayem atiku..

Int. F G C..

Reff :
       F                    G
 ojo lungo.. tetepo neng sandingku
        Em                 Am
 ojo ngaleh.. ngancani uripku..
         Dm           G
 susah seneng.. dilakoni..
          C
 bareng bareng..

         F              G
 ojo nganti.. tresnomu ilang
             Em               Am
 mergo tresnoku.. iki wes tenanan
         Dm                 G
 matur suwun.. gelem nompo aku..
        C
 opo anane..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

    C                F
tresno iki ra bakal ilang
      G                  C
cukup sliramu sing tak sayang
 E                       Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
                G
sing iso nggawe ayem atiku..

Reff :
       F                    G
 ojo lungo.. tetepo neng sandingku
        Em                 Am
 ojo ngaleh.. ngancani uripku
         Dm           G
 susah seneng.. dilakoni..
          C
 bareng bareng..

         F              G
 ojo nganti.. tresnomu ilang
             Em               Am
 mergo tresnoku.. iki wes tenanan
         Dm                 G
 matur suwun.. gelem nompo aku
        C
 opo anane..

Outro : C
  
Catatan : 
Original chord dari "E". 
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas, 
Atau pakai yang di bawah ini. 
Berikut jika kita pakai capo di fret 4.

Intro : C D Bm Em
        Am D G..D

  G                      C
susah seneng wes tak lakoni
  D                       G
karo kowe pepujaning ati iki
   B                        Em
berjuang bebarengan njogo siji ati
       Am
kanggo sliramu
               D
ojo mblenjanji janjimu wingi..

Int. C D

    G                C
tresno iki ra bakal ilang
      D                  G
cukup sliramu sing tak sayang
 B                       Em
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Am
mergo mung kowe
                D
sing iso nggawe ayem atiku..

Int. C D G 

Reff :
       C                    D
 ojo lungo.. tetepo neng sandingku
        Bm                 Em
 ojo ngaleh.. ngancani uripku..
         Am           D
 susah seneng.. dilakoni..
          G
 bareng bareng..

         C              D
 ojo nganti.. tresnomu ilang
             Bm               Em
 mergo tresnoku.. iki wes tenanan
         Am                 D
 matur suwun.. gelem nompo aku..
        G
 opo anane..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..
        C D Bm Em
        Am D G..
 
    G                C
tresno iki ra bakal ilang
      D                  G
cukup sliramu sing tak sayang
 B                       Em
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Am
mergo mung kowe
                D
sing iso nggawe ayem atiku..

Reff :
       C                    D
 ojo lungo.. tetepo neng sandingku
        Bm                 Em
 ojo ngaleh.. ngancani uripku
         Am           D
 susah seneng.. dilakoni..
          G
 bareng bareng..

         C              D
 ojo nganti.. tresnomu ilang
             Bm               Em
 mergo tresnoku.. iki wes tenanan
         Am                 D
 matur suwun.. gelem nompo aku
        G
 opo anane..

Outro : G

Chord Vita Alvia - Susah Seneng


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •