Kunci Gitar Ilux ID - Yo Wis

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm G C..

   C                  Em
yo wis.. ben dadi kenangan..
   Am                     Em
yo wis.. mung ning angan-angan..
    F             Fm
tresno sing tak gadang..
            C      G/B     Am
mung mandeg ning tengah ndalan..
       Dm     G       C      Fm
aku ro kowe.. wis ora sejalan..

   C                  Em      
yo wis.. ben dadi cerito..
   Am                   Em
yo wis.. mung sak kedep moto..
   F        Fm
janjimu ra ori..
       C    G/B  Am
jebule mung KW siji..
       Dm           G          C
jare tulus.. jebule mung apus-apus..

F       G      Em       Am
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G      Em               Am
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G            C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 o..po meneh sing mbok goleki..
   G                        C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 o..po mergo wong ora nduwe..
   G                    C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                      (C)
 kabeh wes ono sing ngatur..

Musik : C-G/B-Am-G-F G F G
        Dm Em Fm G..

F       G      Em       Am
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Dm          G            C
teles kebes wis nganti kalis..
F       G      Em               Am
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Dm           G            C
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 C                       F
 o..po meneh sing mbok goleki..
   G                        C
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 A                        Dm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                G
 senajan sak onone
                       C
 sing penting perjuangane..

 C                    F
 o..po mergo wong ora nduwe..
   G                    C
 kowe nganti tego ninggalake..
 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                   C
 kabeh wes ono sing ngatur..

 A                      Dm
 senajan atiku wes ajur mumur
               G
 tetep kudu bersyukur
                   C
 kabeh wes ono sing ngatur..

Cipt : Hendra Kumbara - Yo Wis!

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am Dm
        Gm C F..

   F                  Am
yo wis.. ben dadi kenangan..
   Dm                     Am
yo wis.. mung ning angan-angan..
    Bb            Bbm
tresno sing tak gadang..
            F      C/E     Dm
mung mandeg ning tengah ndalan..
       Gm     C       F      Bbm
aku ro kowe.. wis ora sejalan..

   F                  Am      
yo wis.. ben dadi cerito..
   Dm                   Am
yo wis.. mung sak kedep moto..
   Bb       Bbm
janjimu ra ori..
       F    C/E  Dm
jebule mung KW siji..
       Gm           C          F
jare tulus.. jebule mung apus-apus..

Bb      C      Am       Dm
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis..
Bb      C      Am               Dm
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C            F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 F                       Bb
 o..po meneh sing mbok goleki..
   C                        F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 o..po mergo wong ora nduwe..
   C                    F
 kowe nganti tego ninggalake..
 D                      Gm
 senajan atiku wes ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                      (F)
 kabeh wes ono sing ngatur..

Musik : F-C/E-Dm-C-Bb C Bb C
        Gm Am Bbm C..

Bb      C      Am       Dm
a..ku nangis.. ra uwis-uwis..
Gm          C            F
teles kebes wis nganti kalis..
Bb      C      Am               Dm
a..ku kangen.. ning mung tak pendem..
Gm           C            F
nangis mergo janjimu sing lamis..

Reff :
 F                       Bb
 o..po meneh sing mbok goleki..
   C                        F
 rumangsaku kabeh wis tak turuti..
 D                        Gm
 tibo tangiku mung kanggo kowe
                C
 senajan sak onone
                       F
 sing penting perjuangane..

 F                    Bb
 o..po mergo wong ora nduwe..
   C                    F
 kowe nganti tego ninggalake..
 D                      Gm
 senajan atiku wes ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                   F
 kabeh wes ono sing ngatur..

 D                      Gm
 senajan atiku wes ajur mumur
               C
 tetep kudu bersyukur
                   F
 kabeh wes ono sing ngatur..

Chord Ilux ID - Yo Wis


Lihat semua :
  • Chord ILUX
  • Chord Ilux ID
  •