Chord Kunci Gitar Syahiba Feat. ILUX - Sing Yakin

Transpose:

Intro : 
Em..C..D..G..
Am..Em..C..B..

Em            C
seumpomo riko biso sun nduweni
D                   G
sing kiro isun gawe loro..
Em             C
welas isun iki tulus sampek mati
D                           G
sing mungkin sanggup ngelarani..

Am              
isun iki janji.. 
Em
njogo welas suci..
B                  Em  E
ilang nyowo isun belani..

Reff :
         Am                 D
   sepurane isun mageh sing yakin
           G                 C
   welas riko nong awak isun iki
          Am             B
   isun tau ngerasakno perih
               Em E
   mergo di apusi..

                Am             D
   umpomo welas riko tulus temenan
                   G    
   sun njaluk riko menyang nong 
              C
   wong tuek isun
                Am              B
   riko njaluk isun riko lamar isun
                 Em  
   buru sun percoyo..

Musik : Am..D..G..C..
        Am..B..Em..B..

Em            C
seumpomo riko biso sun nduweni
D                   G
sing kiro isun gawe loro..
Em             C
welas isun iki tulus sampek mati
D                           G
sing mungkin sanggup ngelarani..

Am              
isun iki janji.. 
Em
njogo welas suci..
B                  Em   E
ilang nyowo isun belani..

Reff :
         Am                 D
   sepurane isun mageh sing yakin
           G                 C
   welas riko nong awak isun iki
          Am             B
   isun tau ngerasakno perih
               Em E
   mergo di apusi..

                Am             D
   umpomo welas riko tulus temenan
                   G    
   sun njaluk riko menyang nong 
              C
   wong tuek isun
                Am              B
   riko njaluk isun riko lamar isun
                 Em  
   buru sun percoyo..

Outro : 
C..D..Em..