Kunci Gitar Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C  Gm  F  Fm
        C  D  C  G

C       G/B    Am  G
durung iso.. lali..
  F             G     C
kenangan sing wingi-wingi..
 Dm             G
abot enteng tak lakoni..
      Em       Am
yen tibo aku kudu tangi
  Dm                   F      G
kuat ora kuat ra sah dita..ngisi..

C           G/B     Am  G
lungamu ninggal cerito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G
masio banyu ning segoro..
    Em       Am
tak banjiri eluh moto..
     Dm       G
kowe ra bakal iso
          C     Gm C
bali ning ndunyo..

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em  Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Musik : D# A# C# G#
        Fm Gm G# G  

C           G/B     Am G
lungamu ninggal cerito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G
masio banyu ning segoro..
    Em       Am
tak banjiri eluh moto..
     Dm       G
kowe ra bakal iso
          C     Gm C
bali ning ndunyo..

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em   Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 F       G       Em  
(mas, mancen ora gampang)
    A          Dm
(anggonmu berjuang)
       G         C
(kangenmu ra ketulungan..)

 F         G      Em
(mas, mbok yo ojo nangis)
 A            Dm
(sing uwis yo uwis)
   G            C
(dadi wong sing was wes..)

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em   Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm
 mantepno lakuku
         G         C G/B Am
 neruske perjuanganmu..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

C           G/B     Am G
lungamu ninggal cerito..
  F        G  C
lilo aku kudu lilo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E  Bm  A  Am
        E  F#  E  B

E       B/D#   C#m B
durung iso.. lali..
  A             B     E
kenangan sing wingi-wingi..
 F#m            B
abot enteng tak lakoni..
      G#m      C#m
yen tibo aku kudu tangi
  F#m                  A      B
kuat ora kuat ra sah dita..ngisi..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro..
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto..
     F#m      B
kowe ra bakal iso
          E     Bm E
bali ning ndunyo..

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Musik : G D/F# F C/E
        Am Bm C B..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro..
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto..
     F#m      B
kowe ra bakal iso
          E     Bm E
bali ning ndunyo..

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 A       B       G#m  
(mas, mancen ora gampang)
    C#         F#m
(anggonmu berjuang)
       B         E
(kangenmu ra ketulungan..)

 A         B      G#m
(mas, mbok yo ojo nangis)
 C#           F#m
(sing uwis yo uwis)
   B            E
(dadi wong sing was wes..)

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m
 mantepno lakuku
         B         E B/D# C#m
 neruske perjuanganmu..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B  E
lilo aku kudu lilo..
Facebook
Twitter

Chord Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito


Lihat semua :
  • Chord Saka Praja
  • Chord Yan Vellia
  •