Kunci Gitar Saka Praja - Tombo Loro Ati

Transpose:
Intro : Am..Dm Am F G C..

C
moco tulisanmu..
        F             G        C
nggawe adem, adem nentremke atiku..
        F          G
senajan mung takon kabar..
  Em     Am
piye kahananmu..
       F       G        C
nandakake gede perhatianmu..

   C
mergo kahananku..
         F          G       C
durung biso nompo karepe atimu..
    F       G
senajan aku ngerti..
      Em         Am
kroso abot ning ati..
           F        G        C
sing tak jaluk kowe biso ngerteni..

Int. Em..Am..F G C..

Reff :
         C    F
 tresno ora kudu..
        G            C
 tresno ra kudu nduweni..
         A         F
 ben ra ono sing loro ati..
 G           C
  penak dadi konco..
      C
 sing saling ngerteni..
          F       G
 seneng susah.. bareng..
        C
 di lakoni..

         C     F
 yen kebacut loro..
        G          C
 loro tekan njero ati..
       A      F
 ayo podo.. dijogeti..
 G             C
  ora usah nggagas
   C
 kisahmu dek wingi..
       F           G
 iki lagu.. kanggo tombo..
       C
 loro ati..

Musik : D#..A#..Fm..Cm..
        G#..Fm..A#..C..G..

   C
mergo kahananku..
         F          G       C
durung biso nompo karepe atimu..
    F       G
senajan aku ngerti..
      Em         Am
kroso abot ning ati..
           F        G        C
sing tak jaluk kowe biso ngerteni..

Int. Em..Am..F G C..

Reff :
         C    F
 tresno ora kudu..
        G            C
 tresno ra kudu nduweni..
         A         F
 ben ra ono sing loro ati..
 G           C
  penak dadi konco..
      C
 sing saling ngerteni..
          F       G
 seneng susah.. bareng..
        C
 di lakoni..

         C     F
 yen kebacut loro..
        G          C
 loro tekan njero ati..
       A      F
 ayo podo.. dijogeti..
 G             C
  ora usah nggagas
   C
 kisahmu dek wingi..
       F           G
 iki lagu.. kanggo tombo..
       C
 loro ati..
Facebook
Twitter

Chord Saka Praja - Tombo Loro Ati


Lihat semua :
  • Chord Saka Praja
  •