Kunci Gitar Saka Praja Kempot - Gusti Maha Suci

Transpose:
Intro : Am Dm F E
        Am Dm F E Am

          Am                 G
sing duwe langit.. sing duwe bumi..
          G                Am
sing gawe urip.. sing gawe pati..
 A                    Dm
ora ono liyo.. kajobo mung siji..
   F                    E
Gusti Allah Kang Maha Suci..

      Am           G
anane rino.. anane wengi..
           G             Am
bukti sing nyoto.. anane Gusti..
 A                      Dm
ora ono liyo.. sing iso madani..
 F                  E
ora ono sing iso nandingi..

              G
La Ilaha Illallah..
                    Am
Muhammad Ya Rasulullah..
              G
La Ilaha Illallah..
                   Am
Muhammad Ya Rasulullah..

Reff :
        Am              Dm
 ono srengenge.. ono rembulan..
              G                     Am
 manggon ning duwur.. sing tanpo cantelan..
        F              E
 iku buktine.. anane pangeran..
       E                      Am
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..

Musik : Am Dm G Am
        F E Am E..

      Am           G
anane rino.. anane wengi..
           G             Am
bukti sing nyoto.. anane Gusti..
 A                    Dm
ora ono liyo sing iso madani..
 F                  E
ora ono sing iso nandingi..

              G
La Ilaha Illallah..
                    Am
Muhammad Ya Rasulullah..
              G
La Ilaha Illallah..
                   Am
Muhammad Ya Rasulullah..

Reff :
        Am              Dm
 ono srengenge.. ono rembulan..
              G                     Am
 manggon ning duwur.. sing tanpo cantelan..
        F              E
 iku buktine.. anane pangeran..
       E                      Am
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..
        F              E
 iku buktine.. anane pangeran..
       E                      Am
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm Bbm C# C
        Fm Bbm C# C Fm

          Fm                 D#
sing duwe langit.. sing duwe bumi..
          D#               Fm
sing gawe urip.. sing gawe pati..
 F                    Bbm
ora ono liyo.. kajobo mung siji..
   C#                   C
Gusti Allah Kang Maha Suci..

      Fm           D#
anane rino.. anane wengi..
           D#            Fm
bukti sing nyoto.. anane Gusti..
 F                      Bbm
ora ono liyo.. sing iso madani..
 C#                 C
ora ono sing iso nandingi..

              D#
La Ilaha Illallah..
                    Fm
Muhammad Ya Rasulullah..
              D#
La Ilaha Illallah..
                   Fm
Muhammad Ya Rasulullah..

Reff :
        Fm              Bbm
 ono srengenge.. ono rembulan..
              D#                    Fm
 manggon ning duwur.. sing tanpo cantelan..
        C#             C
 iku buktine.. anane pangeran..
       C                      Fm
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..

Musik : Fm Bbm D# Fm
        C# C Fm C..

      Fm           D#
anane rino.. anane wengi..
           D#            Fm
bukti sing nyoto.. anane Gusti..
 F                    Bbm
ora ono liyo sing iso madani..
 C#                 C
ora ono sing iso nandingi..

              D#
La Ilaha Illallah..
                    Fm
Muhammad Ya Rasulullah..
              D#
La Ilaha Illallah..
                   Fm
Muhammad Ya Rasulullah..

Reff :
        Fm              Bbm
 ono srengenge.. ono rembulan..
              D#                    Fm
 manggon ning duwur.. sing tanpo cantelan..
        C#             C
 iku buktine.. anane pangeran..
       C                      Fm
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..
        C#             C
 iku buktine.. anane pangeran..
       C                      Fm
 Gusti Allah.. sing kanggo gondelan..
Facebook
Twitter

Chord Saka Praja Kempot - Gusti Maha Suci


Lihat semua :
  • Chord Saka Praja
  •