Kunci Gitar Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi

Transpose:
Intro : C Fm C Fm

C              Em
a..ku iseh ono nengkene..
 Gm         A              Dm
iseh karo roso tresno neng atiku..
 Fm                    C
ora maleh lan ra tau bedo..
        D                   G
aku seh percoyo mengko dadi duwekmu..

C                  Em
a..ku iseh manggon nengkene..
 Gm            A    Dm  
isih setya ngenteni kabarmu..
 Fm                      C
iseh pengen ngrungokke suaramu..
          D             G
tresno ndadeake kuat atiku..

Reff :
             C
 kangen sliramu..
               E
 sliramu ngerteni..
                F
 tanpo wates wektu..
 Dm
 suwe ngenteni

     G        C
 tak jaluk sliramu..
               E
 senajan tanpo kondo..
                    F
 tansah nggegem tresno..
   Dm         G
 senajan adoh neng moto..
 Em            Am
 nanging cedak ing ndongo..
 Dm    G       C   Fm..
 aku kangen sliramu..
 
Musik : C..Em..Gm A Dm G..

C              Em
a..ku iseh ono neng ndonyo..
   Gm          A              Dm
nyawang kowe sesandingan karo wong liyo..
    Fm                C
senajan kroso loro.. ono ndodo..
        D                    G
nanging tak jaluk kowe ora lungo..

Reff :
             C
 kangen sliramu..
               E
 sliramu ngerteni..
                F
 tanpo wates wektu..
 Dm
 suwe ngenteni

     G        C
 tak jaluk sliramu..
               E
 senajan tanpo kondo..
                F        G
 tansah nggegem tresno.. ho ooo..

           C
 kangen sliramu..
             E
 sliramu ngerteni..
             F
 tanpo wates wektu..
 Dm
 suwe ngenteni

     G        C
 tak jaluk sliramu..
               E
 senajan tanpo kondo..
                F
 tansah nggegem tresno..
   Dm         G
 senajan adoh neng moto..
 Em            Am
 nanging cedak ing dongo..
 Dm    G       C
 aku kangen sliramu..
 Dm    G       Am
 aku kangen sliramu..
 Dm    G        (C)
 aku kangen sli..ramu..

Outro : C Fm C Fm -G
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Cm G Cm

G              Bm
a..ku iseh ono nengkene..
 Dm         E              Am
iseh karo roso tresno neng atiku..
 Cm                    G
ora maleh lan ra tau bedo..
        A                   D
aku seh percoyo mengko dadi duwekmu..

G                  Bm
a..ku iseh manggon nengkene..
 Dm            E    Am  
isih setya ngenteni kabarmu..
 Cm                      G
iseh pengen ngrungokke suaramu..
          A             D
tresno ndadeake kuat atiku..

Reff :
             G
 kangen sliramu..
               B
 sliramu ngerteni..
                C
 tanpo wates wektu..
 Am
 suwe ngenteni

     D        G
 tak jaluk sliramu..
               B
 senajan tanpo kondo..
                    C
 tansah nggegem tresno..
   Am         D
 senajan adoh neng moto..
 Bm            Em
 nanging cedak ing ndongo..
 Am    D       G   Cm..
 aku kangen sliramu..
 
Musik : G..Bm..Dm E Am D..

G              Bm
a..ku iseh ono neng ndonyo..
   Dm          E              Am
nyawang kowe sesandingan karo wong liyo..
    Cm                G
senajan kroso loro.. ono ndodo..
        A                    D
nanging tak jaluk kowe ora lungo..

Reff :
             G
 kangen sliramu..
               B
 sliramu ngerteni..
                C
 tanpo wates wektu..
 Am
 suwe ngenteni

     D        G
 tak jaluk sliramu..
               B
 senajan tanpo kondo..
                C        D
 tansah nggegem tresno.. ho ooo..

           G
 kangen sliramu..
             B
 sliramu ngerteni..
             C
 tanpo wates wektu..
 Am
 suwe ngenteni

     D        G
 tak jaluk sliramu..
               B
 senajan tanpo kondo..
                C
 tansah nggegem tresno..
   Am         D
 senajan adoh neng moto..
 Bm            Em
 nanging cedak ing dongo..
 Am    D       G
 aku kangen sliramu..
 Am    D       Em
 aku kangen sliramu..
 Am    D        (G) 
 aku kangen sli..ramu..

Outro : G Cm G Cm -D
        G..

Chord Tresno Tanpo Wates - Yan Vellia & Seika Kempot ft. Lare Jawi


Lihat semua :
  • Chord Lare Jawi
  • Chord Seika Kempot
  • Chord Yan Vellia
  •