Kunci Gitar Sleman Receh - Udan Tangis

Transpose:
Intro : F Em Dm C -G/B
        Am Em F Fm..

  C
lewat tembang lagu
        F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wes kadung jeru
   F    Fm   C
mencinta..i..mu..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C    C-G/B
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm   C   C-G/B
mergo tangi..san..ku..

Reff :
 Am                 F
 ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
 G                   C
  seko awakmu sing tetep ning atiku
 C-G/B-Am           F
   nanging.. opo.. iso.. aku..
 G
  hapus cerito loroku..

     Am            Em
 pe..rih.. ning atiku.. howoo..
 F                     C
  yen kelingan janji manis..mu..
    Dm
 ra nyono ra ngiro
           Am
 kabeh kok dadi ko ngene
       F           G
 tak cubo.. nglalekke..
                C
 nanging ra ono gantine..

Muaik : F G C Am A
        Dm G C..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm  C
mergo tangi..san..ku..

Reff :
 Am                 F
 ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
 G                   C
  seko awakmu sing tetep ning atiku
    Am             F
  nanging.. opo.. iso.. aku..
 G                 C
  hapus cerito loroku..

     Am            Em
 pe..rih.. ning atiku.. howoo..
 F                     C
  yen kelingan janji manis..mu..
    Dm
 ra nyono ra ngiro
           Am
 kabeh kok dadi ko ngene
       F           G
 tak cubo.. nglalekke..
                C
 nanging ra ono gantine..

        F           G
 yo wis cukup.. semene..
         C
 matur nuwun..

Chord Sleman Receh - Udan Tangis


Lihat semua :
  • Chord Slemanreceh
  •