Kunci Gitar Sleman Receh - Lali

Transpose:
Intro : Dm G C F
        Bm E..

       Am                Dm
neng kene.. terakhir aku ketemu koe..
 E                          Am
udan eluh tangis.. neng pipiku..
F                 C
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   E                      Am
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Dm
sepurane kang mas..
    E                     Am
aku ra iso.. neruske janjiku..

   F
saiki aku..
                C
wes iso lali ro kenanganmu..
   Dm
tanpo koe meneh..
      Dm                   Am
tanpo tresnamu meneh.. aku kuat..
    E
aku legowo..
                    Am   Am-G-Am
koe lungo karo wong liyo..

Reff :
 F                      C        
 lali.. mbiyen koe nate janji..
 F                       C
 nangis.. ati iki rasane koyo mati..
       E
 yen kelingan..
                       Am
 ucapan manismu marang awakku..

 F                          C
 nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
     E
 kelingan koe pengen..
                     Am
 sehidup semati karo awakku..

Musik : F C E Am
        F E Am..

Reff :
 F                      C        
 lali.. mbiyen koe nate janji..
 F                       C
 nangis.. ati iki rasane koyo mati..
       E
 yen kelingan..
                       Am
 ucapan manismu marang awakku..

 F                          C
 nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
     E
 kelingan koe pengen..
                     Am    G-G#-Am
 sehidup semati karo awakku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm E A D
        GG#m C#..

       F#m               Bm
neng kene.. terakhir aku ketemu koe..
 C#                         F#m
udan eluh tangis.. neng pipiku..
D                 A
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   C#                     F#m
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Bm
sepurane kang mas..
    C#                    F#m
aku ra iso.. neruske janjiku..

   D
saiki aku..
                A
wes iso lali ro kenanganmu..
   Bm
tanpo koe meneh..
      Bm                   F#m
tanpo tresnamu meneh.. aku kuat..
    C#
aku legowo..
                    F#m  F#m-E-F#m
koe lungo karo wong liyo..

Reff :
 D                      A        
 lali.. mbiyen koe nate janji..
 D                       A
 nangis.. ati iki rasane koyo mati..
       C#
 yen kelingan..
                       F#m
 ucapan manismu marang awakku..

 D                          A
 nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
     C#
 kelingan koe pengen..
                     F#m
 sehidup semati karo awakku..

Musik : D A C# F#m
        D C# F#m..

Reff :
 D                      A        
 lali.. mbiyen koe nate janji..
 D                       A
 nangis.. ati iki rasane koyo mati..
       C#
 yen kelingan..
                       F#m
 ucapan manismu marang awakku..

 D                          A
 nanging.. saiki wes dadi cerito loro..
     C#
 kelingan koe pengen..
                     F#m   E-F-F#m
 sehidup semati karo awakku..

Chord Sleman Receh - Lali


Lihat semua :
  • Chord Slemanreceh
  •