Kunci Gitar Sleman Receh - Esem mu

Transpose:
Intro : F..G..Em E Am..
        Dm..D..G..

 C                             F
Urip…ku.. sewates ruang lan wektu..
  Dm                       G
tekamu.. gawe ayem neng atiku..
 C                           F
ucapmu.. isoh nentrem ke batiku..
  Dm                          G
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

     F         G
Gawe se..neng..ku.. 
      C -G/B  Am
mergo e..sem..mu..
               Dm G
senajan awak dewe.. 
         C
lagi ketemu..

Reff :
   F       G 
 Kabeh.. mau.. 
     Em           Am
 wes kersane.. Gusti..
         F -Em Dm
 tresno iki..    
                        G
 yo mung kowe sing nduweni..

   Em               Am           F
 donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
        G                       C
 ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

Musik : F..G..Em..Am..
        F..-Em Dm..G..

     F         G
Gawe se..neng..ku.. 
      C       Am
mergo e..sem..mu..
               Dm G
senajan awak dewe.. 
         C
lagi ketemu..

Reff :
   F       G
 Kabeh.. mau.. 
     Em          Am
 wes kersane..Gusti..
         F  Dm 
 tresno iki..
                        G
 yo mung kowe sing nduweni..

   Em               Am           F
 donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
        G                       C
 ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

*)
 F              G
 Mas mugo iki dadi pilihanku
     Em              Am
 nresnani awakmu nglalekke loroku
 Dm      G                C
 saiki harapan ku isoh bersamamu..

   F            G
 Selawase awakdewe bersatu
      Em            Am
 ning kene aku ro kowe ketemu
   Dm         G         C
 mugo tresno iki direstui Gusti..

        F               G
 Ning kene awakdewe.. bakal berjuang
          Em                   Am
 melaku bebarengan noto masa depan..
           Dm  G               C
 aku lan kowe.. mugo isoh bebrayan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..E..C#m C# F#m..
        Bm..B..E..

 A                             D
Urip…ku.. sewates ruang lan wektu..
  Bm                       E
tekamu.. gawe ayem neng atiku..
 A                           D
ucapmu.. isoh nentrem ke batiku..
  Bm                          E
rosoku.. wes kepatri ning awakmu..

     D         E
Gawe se..neng..ku.. 
      A -E/G# F#m
mergo e..sem..mu..
               Bm  E
senajan awak dewe.. 
         A
lagi ketemu..

Reff :
   D       E 
 Kabeh.. mau.. 
     C#m          F#m
 wes kersane.. Gusti..
         D -C#m Bm
 tresno iki..    
                        E
 yo mung kowe sing nduweni..

   C#m              F#m          D
 donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
        E                       A
 ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

Musik : D..E..C#m..F#m..
        D..-C#m Bm..E..

     D         E
Gawe se..neng..ku.. 
      A       F#m
mergo e..sem..mu..
               Bm  E
senajan awak dewe.. 
         A
lagi ketemu..

Reff :
   D       E
 Kabeh.. mau.. 
     C#m         F#m
 wes kersane..Gusti..
         D  Bm  
 tresno iki..
                        E
 yo mung kowe sing nduweni..

   C#m              F#m          D
 donga..ku neng.. wengi.. dikabulake..
        E                       A
 ora ngiro.. ketemu kowe neng kene..

*)
 D              E
 Mas mugo iki dadi pilihanku
     C#m             F#m
 nresnani awakmu nglalekke loroku
 Bm      E                A
 saiki harapan ku isoh bersamamu..

   D            E
 Selawase awakdewe bersatu
      C#m           F#m
 ning kene aku ro kowe ketemu
   Bm         E         A
 mugo tresno iki direstui Gusti..

        D               E
 Ning kene awakdewe.. bakal berjuang
          C#m                  F#m
 melaku bebarengan noto masa depan..
           Bm  E               A
 aku lan kowe.. mugo isoh bebrayan..

Chord Sleman Receh - Esem mu


Lihat semua :
  • Chord Slemanreceh
  •