Kunci Gitar Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)

Transpose:
Intro : F G C..
        Dm E Am..
        F..E..

      Am                Dm
wes sue.. aku ngampet loro ati..
      G                C
pengenku.. kowe iso ngerteni..
    F                   Dm
rasane.. neng njero ati iki
  E                Am
kepengen.. biso nduweni..

Int. F E

         Am               Dm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       G                  C
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       F                 Dm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   F        G        C
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
    Dm               E
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   F         G            C
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Dm                     E
 sayang..ku mung kanggo kowe..

Int. F#m C# Bm C# F#m
     Am E F E..

         Am               Dm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       G                  C
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       F                 Dm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   F        G        C
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
    Dm               E
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   F         G            C
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Dm                     E
 sayang..ku mung kanggo kowe..

    F        G         C
 yo mung.. siji dadi panyuwunku..
   Dm               E
 mugo.. awakmu dadi jodoku..
    F       G            C
 sampai.. kapan tetap ku tunggu..
   Dm      G      Am
 jawa..ban kepastianmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# F Bb..
        Cm D Gm..
        D#..D..

      Gm                Cm
wes sue.. aku ngampet loro ati..
      F                Bb
pengenku.. kowe iso ngerteni..
    D#                  Cm
rasane.. neng njero ati iki
  D                Gm
kepengen.. biso nduweni..

Int. D# D

         Gm               Cm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       F                  Bb
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       D#                Cm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   D#       F        Bb
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
    Cm               D
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   D#        F            Bb
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Cm                     D
 sayang..ku mung kanggo kowe..

Int. Em B Am B Em
     Gm D D# D..

         Gm               Cm
sampai kapan.. aku kudu koyo ngene..
       F                  Bb
opo pancen.. iki wes dadi dalane..
       D#                Cm
mugo sesok.. kowe wani njelaske..
        D                   Gm
yen kowe bakal milih salah sijine..

Reff :
   D#       F        Bb
 nanging.. aku raiso ngungkapke..
    Cm               D
 mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
   D#        F            Bb
 cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
   Cm                     D
 sayang..ku mung kanggo kowe..

    D#       F         Bb
 yo mung.. siji dadi panyuwunku..
   Cm               D
 mugo.. awakmu dadi jodoku..
    D#      F            Bb
 sampai.. kapan tetap ku tunggu..
   Cm      F      Gm
 jawa..ban kepastianmu..
Facebook
Twitter

Chord Slemanreceh - Ngampet Loro (feat. Rossy)


Lihat semua :
  • Chord Slemanreceh
  •