Kunci Gitar Nella Kharisma - Matur Nuwun

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am G F G
        Am G C
        Dm E Am -G F
        F  G

      Am           G         F   G
walau memang tak harus memiliki
     Am        G         C
tapi rindu ini sakit sekali..
     Dm         E
nyatane wes ora sejalan
  Am -G         F
kowe ninggalke aku
    F                G
aku ra nyongko.. aku ra ngiro..

      Am          G         F  G
walau hati hancur bertubi-tubi
     Am           G             C
mendengar cintamu yang telah pergi..
     Dm         E
ngakune sebatas kekancan
  Am -G       F
kowe ngapusi aku
    F             G     
aku rapopo.. kudu tak terimo..

Reff :
         F                  G
 matur nuwun wes gelem ngabari
          E            Am
 undangan tanpo tak wanti
       Dm     F          G
 aku loro ati.. tresnamu gawanen bali..

         F                    G
 janur kuning sing uwis melengkung
          E             Am
 nandakke tresno wis rampung
           Dm       G        C
 pun cekap sementen.. nderek langkung..

Musik : Am G F G
        Am G C
        Dm E Am -G F
        F  G

      Am          G         F  G
walau hati hancur bertubi-tubi
     Am           G             C
mendengar cintamu yang telah pergi..
     Dm         E
ngakune sebatas kekancan
  Am -G       F
kowe ngapusi aku
    F             G     
aku rapopo.. kudu tak terimo..

Reff :
         F                  G
 matur nuwun wes gelem ngabari
          E            Am
 undangan tanpo tak wanti
       Dm     F          G
 aku loro ati.. tresnamu gawanen bali..

         F                    G
 janur kuning sing uwis melengkung
          E             Am
 nandakke tresno wis rampung
           Dm       G        C
 pun cekap sementen.. nderek langkung..

[Rap]
Am                G
  wis biasa disakiti
                F
wis biasa loro ati
                  G
ibarate langit mendung
                  Am
aku wis nyiapke payung
             G
ilat tanpo balung
                C
tresnaku wis rampung..

Dm                       E
  matur nuwun wis ngelarani sayang
   Am -G    F
saiki aku dewe
F
  mung iso ndongakke
                G
langgeng saklawase..

Reff :
         F                  G
 matur nuwun wes gelem ngabari
          E            Am
 undangan tanpo tak wanti
       Dm     F          G
 aku loro ati.. tresnamu gawanen bali..

         F                    G
 janur kuning sing uwis melengkung
          E             Am
 nandakke tresno wis rampung
           Dm       G        C
 pun cekap sementen.. nderek langkung..

         F                  G
 matur nuwun wes gelem ngabari
          E            Am
 undangan tanpo tak wanti
       Dm     F          G
 aku loro ati.. tresnamu gawanen bali..

         F                    G
 janur kuning sing uwis melengkung
          E             Am
 nandakke tresno wis rampung
           Dm       G        C
 pun cekap sementen.. nderek langkung..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm A# G# A# Cm A# D# Fm G Cm -A# G# G# A# Cm A# G# A# walau memang tak harus memiliki Cm A# D# tapi rindu ini sakit sekali.. Fm G nyatane wes ora sejalan Cm -A# G# kowe ninggalke aku G# A# aku ra nyongko.. aku ra ngiro.. Cm A# G# A# walau hati hancur bertubi-tubi Cm A# D# mendengar cintamu yang telah pergi.. Fm G ngakune sebatas kekancan Cm -A# G# kowe ngapusi aku G# A# aku rapopo.. kudu tak terimo.. Reff : G# A# matur nuwun wes gelem ngabari G Cm undangan tanpo tak wanti Fm G# A# aku loro ati.. tresnamu gawanen bali.. G# A# janur kuning sing uwis melengkung G Cm nandakke tresno wis rampung Fm A# D# pun cekap sementen.. nderek langkung.. Musik : Cm A# G# A# Cm A# D# Fm G Cm -A# G# G# A# Cm A# G# A# walau hati hancur bertubi-tubi Cm A# D# mendengar cintamu yang telah pergi.. Fm G ngakune sebatas kekancan Cm -A# G# kowe ngapusi aku G# A# aku rapopo.. kudu tak terimo.. Reff : G# A# matur nuwun wes gelem ngabari G Cm undangan tanpo tak wanti Fm G# A# aku loro ati.. tresnamu gawanen bali.. G# A# janur kuning sing uwis melengkung G Cm nandakke tresno wis rampung Fm A# D# pun cekap sementen.. nderek langkung.. [Rap] Cm A# wis biasa disakiti G# wis biasa loro ati A# ibarate langit mendung Cm aku wis nyiapke payung A# ilat tanpo balung D# tresnaku wis rampung.. Fm G matur nuwun wis ngelarani sayang Cm -A# G# saiki aku dewe G# mung iso ndongakke A# langgeng saklawase.. Reff : G# A# matur nuwun wes gelem ngabari G Cm undangan tanpo tak wanti Fm G# A# aku loro ati.. tresnamu gawanen bali.. G# A# janur kuning sing uwis melengkung G Cm nandakke tresno wis rampung Fm A# D# pun cekap sementen.. nderek langkung.. G# A# matur nuwun wes gelem ngabari G Cm undangan tanpo tak wanti Fm G# A# aku loro ati.. tresnamu gawanen bali.. G# A# janur kuning sing uwis melengkung G Cm nandakke tresno wis rampung Fm A# D# pun cekap sementen.. nderek langkung..

Chord Nella Kharisma - Matur Nuwun


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •