Kunci Gitar Nella Kharisma - Pegaten Bojomu

Transpose:
Capo di fret 1

Intro : Am Em F C Dm Am F E..
        Am Em F C Dm Am F G Am..  

      Am            Em   F         C
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 Dm          Am   F            E
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 Am       Em     F              C
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  Dm        Am    F     G    Am
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Am                             G  
Sorry aku raiso nuruti penjalukmu
                                     F
pengen sesandingan urip bareng karo aku
                                   G
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
                                    Am
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro
                         G
Aku moh kualat aku ora minat
                                   F
mending kowe beresno urusan ro bojomu
                               G
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
                              Am
mending aku meneng ra melu urusan

      Am            Em   F         C
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 Dm          Am   F            E
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 Am       Em     F              C
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  Dm        Am    F     G    Am
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Reff :
     F    G      Em     Am
 Aku ra pengen dirasani uwong
      F      G         C
 dianggep ngerebut awakmu
     F    G        Em      Am
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F        G        C
 dadi ari nang umah tanggamu..

Musik : Am Em F C Dm Am F E..
        Am Em F C Dm Am F G Am..  

      Am            Em   F         C
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 Dm          Am   F            E
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 Am       Em     F              C
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  Dm        Am    F     G    Am
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Am                             G  
Sorry aku raiso nuruti penjalukmu
                                     F
pengen sesandingan urip bareng karo aku
                                   G
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
                                    Am
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro
                         G
Aku moh kualat aku ora minat
                                   F
mending kowe beresno urusan ro bojomu
                               G
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
                              Am
mending aku meneng ra melu urusan

      Am            Em   F         C
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 Dm          Am   F            E
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 Am       Em     F              C
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  Dm        Am    F     G    Am
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Reff :
     F    G      Em     Am
 Aku ra pengen dirasani uwong
      F      G         C
 dianggep ngerebut awakmu
     F    G        Em      Am
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F        G        C
 dadi ari nang umah tanggamu..

     F    G      Em     Am
 Aku ra pengen dirasani uwong
      F      G         C
 dianggep ngerebut awakmu
     F    G        Em      Am
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F        G        C
 dadi ari nang umah tanggamu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A#m Fm F# C# D#m A#m F# F
        A#m Fm F# C# D#m A#m F#-G#-A#m..

      A#m           Fm   F#        C#
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 D#m         A#m  F#           F
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 A#m      Fm     F#             C#
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  D#m       A#m   F#    G#   A#m
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

A#m                            G#   
Sorry aku raiso nuruti penjalukmu
                                     F#
pengen sesandingan urip bareng karo aku
                                   G#
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
                                    A#m
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro
                         G#
Aku moh kualat aku ora minat
                                   F#
mending kowe beresno urusan ro bojomu
                               G#
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
                              A#m
mending aku meneng ra melu urusan

      A#m           Fm   F#        C#
yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 D#m         bbm  F#           F
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 A#m      Fm     F#             C#
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  D#m       A#m   F#    G#   A#m
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Reff :
     F#   G#     Fm     A#m
 aku ra pengen dirasani uwong
      F#     G#        C#
 dianggep ngerebut awakmu
     F#   G#       Fm      A#m
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F#       G#       C#
 dadi ari nang umah tanggamu

Musik : A#m Fm F# C# D#m A#m F# F
        A#m Fm F# C# D#m A#m F#-G#-A#m..

      A#m           Fm   F#        C#
Yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 D#m         A#m  F#           F
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 A#m      Fm     F#             C#
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  D#m       A#m   F#    G#   A#m
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

A#m                            G#   
Sorry aku raiso nuruti penjalukmu
                                     F#
pengen sesandingan urip bareng karo aku
                                   G#
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
                                    A#m
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro
                         G#
Aku moh kualat aku ora minat
                                   F#
mending kowe beresno urusan ro bojomu
                               G#
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
                              A#m
mending aku meneng ra melu urusan

      A#m           Fm   F#        C#
yen kowe pancen tresno pegaten bojomu
 D#m         A#m  F#           F
aku ra gelem melu gur mung dimadu
 A#m      Fm     F#             C#
aku nduwe ati ra mungkin ngelarani
  D#m       A#m   F#    G#   A#m
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi..

Reff :
     F#   G#     Fm     A#m
 aku ra pengen dirasani uwong
      F#     G#        C#
 dianggep ngerebut awakmu
     F#   G#       Fm      A#m
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F#       G#       C#
 dadi ari nang umah tanggamu

     F#   G#     Fm     A#m
 aku ra pengen dirasani uwong
      F#     G#        C#
 dianggep ngerebut awakmu
     F#   G#       Fm      A#m
 aku ra pengen kehadiran diriku
      F#       G#       C#
 dadi ari nang umah tanggamu

Chord Nella Kharisma - Pegaten Bojomu


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •