Kunci Gitar Nella Kharisma - Konco Opo Rabi (Salsa Kirana)

Transpose:
Intro : Am..G..Am..  
 
Reff : 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
          G                      C 
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani 
             F                Dm 
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani 
      E                         Am 
 ben iso selawase aku mbok nduweni.. 
 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
               G                        C 
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli 
            F                      Dm 
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi 
           E                             Am 
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati.. 
 
Musik : Am..F..G..C..  
        F..Dm..E..Am.. 
 
       Am 
yen pancen karo aku tresno tenan 
Am                 Dm 
mending ndang mantenan 
       G 
wes ra usah kakean haluan 
        G                      E 
mergo biso ngubur lan dadi kedawan.. 
 
         Am 
ra sah cilik ati mergo bondo dunyo 
      Am         Dm 
kabeh iso di rekoso 
         G   
yen wes manteb anggone bebrayan 
         G                E 
nadyan kahanan ora dadi halangan.. 
 
     Am 
buktine yen pancen ono katresnan 
        Am                      Dm 
janur melengkung yen uwes di pasang 
 G 
atine pating gumebyar 
    G 
tamune dahar diramekno gendhing 
         E 
lan koploan.. 
 
   Dm                         Am 
saiki milih wae koncoan opo rabi 
          Dm                      E 
ra sah bimbang manteb ning njero ati.. 
 
Reff : 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
          G                      C 
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani 
             F                Dm 
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani 
      E                         Am 
 ben iso selawase aku mbok nduweni.. 
 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
               G                        C 
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli 
            F                      Dm 
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi 
           E                             Am 
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati.. 
 
Musik : Am..F..G..C..  
        F..Dm..E..Am.. 
 
       Am 
yen pancen karo aku tresno tenan 
Am                 Dm 
mending ndang mantenan 
       G 
wes ra usah kakean haluan 
        G                      E 
mergo biso ngubur lan dadi kedawan.. 
 
         Am 
ra sah cilik ati mergo bondo dunyo 
      Am         Dm 
kabeh iso di rekoso 
         G   
yen wes manteb anggone bebrayan 
         G                E 
nadyan kahanan ora dadi halangan.. 
 
     Am 
buktine yen pancen ono katresnan 
        Am                      Dm 
janur melengkung yen uwes di pasang 
 G 
atine pating gumebyar 
    G 
tamune dahar diramekno gendhing 
         E 
lan koploan.. 
 
   Dm                         Am 
saiki milih wae koncoan opo rabi 
          Dm                      E 
ra sah bimbang manteb ning njero ati.. 
 
Reff : 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
          G                      C 
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani 
             F                Dm 
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani 
      E                         Am 
 ben iso selawase aku mbok nduweni.. 
 
          Am         F 
 milih koncoan opo rabi 
               G                        C 
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli 
            F                      Dm 
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi 
           E                             Am 
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..C..Dm..

Reff :
          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
          C                      F
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani
             Bb               Gm
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani
      A                         Dm
 ben iso selawase aku mbok nduweni..

          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
               C                        F
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli
            Bb                     Gm
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi
           A                             Dm
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati..

Musik: Dm..Bb..C..F..
       Bb..Gm..A..Dm..

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wes ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo dunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso
         C   
yen wes manteb anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwes di pasang
 C
atine pating gumebyar 
    C
tamune dahar diramekno gendhing 
         A
lan koploan..

   Gm                         Dm
saiki milih wae koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

Reff :
          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
          C                      F
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani
             Bb               Gm
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani
      A                         Dm
 ben iso selawase aku mbok nduweni..

          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
               C                        F
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli
            Bb                     Gm
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi
           A                             Dm
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati..

Musik : Dm..Bb..C..F..
        Bb..Gm..A..Dm..

       Dm
yen pancen karo aku tresno tenan
Dm                 Gm
mending ndang mantenan
       C
wes ra usah kakean haluan
        C                      A
mergo biso ngubur lan dadi kedawan..

         Dm
ra sah cilik ati mergo bondo dunyo
      Dm         Gm
kabeh iso di rekoso
         C   
yen wes manteb anggone bebrayan
         C                A
nadyan kahanan ora dadi halangan..

     Dm
buktine yen pancen ono katresnan
        Dm                      Gm
janur melengkung yen uwes di pasang
 C
atine pating gumebyar 
    C
tamune dahar diramekno gendhing 
         A
lan koploan..

   Gm                         Dm
saiki milih wae koncoan opo rabi
          Gm                      A
ra sah bimbang manteb ning njero ati..

Reff :
          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
          C                      F
 ra sah kedawan yen aku mbok tresnani
             Bb               Gm
 tak jaluk kowe ra bakal mblenjani
      A                         Dm
 ben iso selawase aku mbok nduweni..

          Dm         Bb
 milih koncoan opo rabi
               C                        F
 yen ndang dijaluk yen tresnoku mbok gandoli
            Bb                     Gm
 ra sah kesuwen mantene ndang di kipasi
           A                             Dm
 jejer lungguh kwade berbunga rasa ning ati..
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Konco Opo Rabi (Salsa Kirana)


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  • Chord Salsa Kirana
  •