Kunci Gitar Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C

               F       G
gedine roso rindu.. i..ki
                     C
nggrantes ning njero ati
                    F
kangenku setengah mati
             G
aku pengen bali
                 C
nemoni kowe sing tak tresnani..

                   F
sampek kapan aku koyo ngene
G                C
 kudu adoh karo kowe
                   F
aku nangis saben bengi
             G
mung ketemu ono ngimpi
            C
aku pengen bali..

             F
sakjane aku ora tego..
G                C
 ninggalne kowe lungo
                 F
sing tak jaluk kowe lilo
             G
kowe kudu trimo
                  C
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               F                 G
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               Em              Am
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           Dm           G
 aku tak pergi dari sisimu
                   C
 akan slalu bersamamu..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

             F
sakjane aku ora tego..
G                C
 ninggalne kowe lungo
                 F
sing tak jaluk kowe lilo
             G
kowe kudu trimo
                  C
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               F                 G
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               Em              Am
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           Dm           G
 aku tak pergi dari sisimu
                   C
 akan slalu bersamamu..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

              F                  G
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                Em                 Am
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           Dm            G
 amung dongaku marang Gusti
                   C
 iso jodo sampek tekan mati..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E

               A       B
gedine roso rindu.. i..ki
                     E
nggrantes ning njero ati
                    A
kangenku setengah mati
             B
aku pengen bali 
                 E
nemoni kowe sing tak tresnani..

                   A
sampek kapan aku koyo ngene
B                E
 kudu adoh karo kowe
                   A
aku nangis saben bengi
             B
mung ketemu ono ngimpi
            E
aku pengen bali..

             A
sakjane aku ora tego..
B                E
 ninggalne kowe lungo
                 A
sing tak jaluk kowe lilo
             B
kowe kudu trimo
                  E
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               A                 B
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               G#m             C#m
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           F#m          B
 aku tak pergi dari sisimu
                   E
 akan slalu bersamamu..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E

             A
sakjane aku ora tego..
B                E
 ninggalne kowe lungo
                 A
sing tak jaluk kowe lilo
             B
kowe kudu trimo
                  E
kahanan sing kudu mbok tompo..

Reff :
               A                 B
 sayang kuatne atimu aku ra ngeliyo
               G#m             C#m
 jembarno sabarmu gede roso percoyo
           F#m          B
 aku tak pergi dari sisimu
                   E
 akan slalu bersamamu..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

              A                  B
 lungaku ra selawase aku bakal bali
                G#m                C#m
 bali mbayar janji sing kudu tak tepati
           F#m           B
 amung dongaku marang Gusti
                   E
 iso jodo sampek tekan mati..

Outro : E

Chord Galuh Lanovems - Ninggalne Kowe


Lihat semua :
  • Chord Koplo
  •