Kunci Gitar Rindi Safira - Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)

Transpose:
Intro : Dm G
        Fm C Fm G..

  C        G         Am Em
bingung.. aku kudu piye..
      F          G          C   C7
kok koyo ngene dalan uripku iki
     Dm
dadi wong nomer loro
     Am
ning njero atimu
       F
mung mangan ati
           G
sing tak rasakne..

Reff :
        C               G
 duh Gusti.. bayangan nopo
       Am                   Em
 kok jodone wong sing tak jogo
     F
 yen pancen wis takdire
        C
 aku nyuwun jembar ati
     Dm     G            C
 duh Gusti aku njaluk ganti..

    C        G         Am
yen pancen dadi dalane Gusti
   F               G          C  C7
mbesok aku bakal kelangan awakmu
      Dm            G
tak titipne sak genggeme
    C           Am
cerito kenangan iki
    Dm            G         C  G
awake dewe ra iso podo nduweni..

    C            G           Am Em
kahanan opo sing kudu tak tompo
      F          G           C  C7
kok koyo ngene dalan uripku iki
     Dm
dadi wong nomer loro
     Am
ning njero atimu
       F
mung mangan ati
           G
sing tak rasakke..

Reff :
        C               G
 duh Gusti.. bayangan nopo
       Am                   Em
 kok jodone wong sing tak jogo
     F
 yen pancen wis takdire
        C
 aku nyuwun jembar ati
     Dm    G          C
 duh Gusti aku njaluk ganti..
     Dm    G                G#   C
 duh Gusti.. enggal paringi ganti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m D#
        C#m G# C#m D#..

  G#       D#/G      Fm Cm 
bingung.. aku kudu piye..
      C#         D#         G#  G#7
kok koyo ngene dalan uripku iki
     A#m
dadi wong nomer loro
     Fm
ning njero atimu
       C#
mung mangan ati 
           D#
sing tak rasakne..

Reff :
        G#              D#
 duh Gusti.. bayangan nopo
       Fm                   Cm
 kok jodone wong sing tak jogo
     C#
 yen pancen wis takdire
        G#
 aku nyuwun jembar ati
     A#m    D#           G#  
 duh Gusti aku njaluk ganti..

    G#       D#        Fm
yen pancen dadi dalane Gusti
   C#              D#         G# G#7
mbesok aku bakal kelangan awakmu
      A#m           D#
tak titipne sak genggeme
    G#          Fm
cerito kenangan iki
    A#m           D#        G# D#
awake dewe ra iso podo nduweni..

    G#           D#          Fm Cm
kahanan opo sing kudu tak tompo
      C#         D#         G# G#7
kok koyo ngene dalan uripku iki
     A#m
dadi wong nomer loro
     Fm
ning njero atimu
       C#
mung mangan ati 
           D#
sing tak rasakke..

Reff :
        G#              D#
 duh Gusti.. bayangan nopo
       Fm                   Cm
 kok jodone wong sing tak jogo
     C#
 yen pancen wis takdire
        G#
 aku nyuwun jembar ati
     A#m   D#         G#  
 duh Gusti aku njaluk ganti..
     A#m   D#               E    G#  
 duh Gusti.. enggal paringi ganti..
Facebook
Twitter

Chord Rindi Safira - Wong Nomer 2 (Tresno Lan Loro)


Lihat semua :
  • Chord Koplo
  • Chord Rindi Safira
  •