Kunci Gitar Galuh Lanovems - Stel Kenceng

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C-Bm-C
        G C G C
        F C G C -G

   C
bu'e anakmu arep crito
       F        G        C
winginane atine di andum tresno..
      F                  C    Am
aku jatuh cinta karo tonggo deso
     Dm          G         C    G
cae ayu mening e ndak kiro-kiro..

    C
buk e nanging endinge loro
          F         G        C
durung sempet dadi aku wes nelongso..
         F                    C    Am
aku nyemplung kalen ben klambiku teles
        Dm             G          C
dek e online tapi chat ku ra di bales..

    F               C
opo mergo aku wong ora ndue
       G                     C   C7 
tresno tenan nanging ndak di gape..
    F                   C
iso ngendang tapi ndak iso nyuling
    G                     C
iso nyawang tapi ndak iso nyanding..

                 F
blitar cedak kediri
                   C
mangkat numpak sepedah
                 G 
aku ming sadar diri
             C
atiku uwes pasrah

              F
mbadok sego gegok
                    C
neng pinggire lok songo
              G
pancene aku goblok
                  C
kowe milih wong liyo

                      F
lok songo mungker mungker
              C
howone isis tenan
              G
pancene aku baper
                C C7
rosoku ndak karuan
    F               C
miridudo sandinge miri gambar
       G                   C
kadung tresno jebul akhire buyarrr

Reff :
    F              C
 Gusti setelane sampun kenceng kenceng
           G                 C
 nek mikir ngendeng marai gendeng
    F                C    
 Gusti matur suwun paring pengalaman
         G                C
 njobone apik nanging bajingan..

Musik : F C G C -C7
        F C G C C-Bm-C
        G C G C G..

   C
bu'e anakmu arep crito
       F        G        C
winginane atine di andum tresno..
      F                  C    Am
aku jatuh cinta karo tonggo deso
     Dm          G         C    G
cae ayu mening e ndak kiro-kiro..

    C
buk e nanging endinge loro
          F         G        C
durung sempet dadi aku wes nelongso..
         F                    C    Am
aku nyemplung kalen ben klambiku teles
        Dm             G        C
dek e online tapi chat ku ra di bales..

    F               C
opo mergo aku wong ora ndue
       G                     C   C7 
tresno tenan nanging ndak di gape..
    F                   C
iso ngendang tapi ndak iso nyuling
    G                     C
iso nyawang tapi ndak iso nyanding..

                 F
blitar cedak kediri
                   C
mangkat numpak sepedah
                 G 
aku ming sadar diri
             C
atiku uwes pasrah

              F
mbadok sego gegok
                    C
neng pinggire lok songo
              G
pancene aku goblok
                  C
kowe milih wong liyo

                      F
lok songo mungker mungker
              C
howone isis tenan
              G
pancene aku baper
                C C7
rosoku ndak karuan
    F               C
miridudo sandinge miri gambar
       G                   C
kadung tresno jebul akhire buyarrr

Reff :
    F              C
 Gusti setelane sampun kenceng kenceng
           G                 C
 nek mikir ngendeng marai gendeng
    F               C    
 Gusti matursuwun paring pengalaman
         G                C
 njobone apik nanging bajingan..
         G                C
 njobone apik nanging bajingan..
         G                    C
 njobone apiiik.. nanging bajingan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F-Em-F
        C F C F
        Bb F C F -C

   F
bu'e anakmu arep crito
       Bb       C        F
winginane atine di andum tresno..
      Bb                 F    Dm
aku jatuh cinta karo tonggo deso
     Gm          C         F    C
cae ayu mening e ndak kiro-kiro..

    F
buk e nanging endinge loro
          Bb        C        F
durung sempet dadi aku wes nelongso..
         Bb                   F    Dm
aku nyemplung kalen ben klambiku teles
        Gm             C          F
dek e online tapi chat ku ra di bales..

    Bb              F
opo mergo aku wong ora ndue
       C                     F   F7 
tresno tenan nanging ndak di gape..
    Bb                  F
iso ngendang tapi ndak iso nyuling
    C                     F
iso nyawang tapi ndak iso nyanding..

                 Bb
blitar cedak kediri
                   F
mangkat numpak sepedah
                 C 
aku ming sadar diri
             F
atiku uwes pasrah

              Bb
mbadok sego gegok
                    F
neng pinggire lok songo
              C
pancene aku goblok
                  F
kowe milih wong liyo

                      Bb
lok songo mungker mungker
              F
howone isis tenan
              C
pancene aku baper
                F  F7
rosoku ndak karuan
    Bb              F
miridudo sandinge miri gambar
       C                   F
kadung tresno jebul akhire buyarrr

Reff :
    Bb             F
 Gusti setelane sampun kenceng kenceng
           C                 F
 nek mikir ngendeng marai gendeng
    Bb               F    
 Gusti matur suwun paring pengalaman
         C                F
 njobone apik nanging bajingan..

Musik : Bb F C F -F7
        Bb F C F F-Em-F
        C F C F C

   F
bu'e anakmu arep crito
       Bb       C        F
winginane atine di andum tresno..
      Bb                 F    Dm
aku jatuh cinta karo tonggo deso
     Gm          C         F    C
cae ayu mening e ndak kiro-kiro..

    F
buk e nanging endinge loro
          Bb        C        F
durung sempet dadi aku wes nelongso..
         Bb                   F    Dm
aku nyemplung kalen ben klambiku teles
        Gm             C        F
dek e online tapi chat ku ra di bales..

    Bb              F
opo mergo aku wong ora ndue
       C                     F   F7 
tresno tenan nanging ndak di gape..
    Bb                  F
iso ngendang tapi ndak iso nyuling
    C                     F
iso nyawang tapi ndak iso nyanding..

                 Bb
blitar cedak kediri
                   F
mangkat numpak sepedah
                 C 
aku ming sadar diri
             F
atiku uwes pasrah

              Bb
mbadok sego gegok
                    F
neng pinggire lok songo
              C
pancene aku goblok
                  F
kowe milih wong liyo

                      Bb
lok songo mungker mungker
              F
howone isis tenan
              C
pancene aku baper
                F  F7
rosoku ndak karuan
    Bb              F
miridudo sandinge miri gambar
       C                   F
kadung tresno jebul akhire buyarrr

Reff :
    Bb             F
 Gusti setelane sampun kenceng kenceng
           C                 F
 nek mikir ngendeng marai gendeng
    Bb              F    
 Gusti matursuwun paring pengalaman
         C                F
 njobone apik nanging bajingan..
         C                F
 njobone apik nanging bajingan..
         C                    F
 njobone apiiik.. nanging bajingan..
Facebook
Twitter

Chord Galuh Lanovems - Stel Kenceng


Lihat semua :
  • Chord Galuh Lanovems
  •