Kunci Gitar Galuh Orlando - Jomblo Riyoyoan (Kendang Kaleng Biskuit)

Transpose:
Intro : Am..Dm..C E Am E Am E

              Am
dino ki riyoyoan
       Am                Am
aku ndayoh ning omahe mantan
Am               Dm
 suguhane enak tenan
                      Dm          
wafer tanggo sing kalengan
                   Am
tak buka isi rengginang
        E
asu temenan..

                 Am
iku ngono ra sepiro cak
       Am                 Am
aku ndayoh ning omahe tonggo
Am                 Dm
 awale ngobrol barengan
                   Dm
karo ngopi lan rokokan
                        Am
lah kok takok kapan lamaran
               E
langsung tak guyang..

Reff :
   Am          Am
 riyoyo iseh dewe
         Dm             Am
 kabeh podo karo pasangane
 Dm          C
 dadi jomblo bukan gak laku
 E                Am
 tapi ancen gak payu alamak
 E                Am E
 tapi ancen gak payu..

Musik : Am Am Am Am
        Dm Dm Am E

              Am
dino ki riyoyoan
       Am                Am
aku ndayoh ning omahe mantan
Am               Dm
 suguhane enak tenan
                      Dm          
wafer tanggo sing kalengan
                   Am
tak buka isi rengginang
        E
asu temenan..

                 Am
iku ngono ra sepiro cak
       Am                 Am
aku ndayoh ning omahe tonggo
Am                 Dm
 awale ngobrol barengan
                   Dm
karo ngopi lan rokokan
                        Am
lah kok takok kapan lamaran
               E
langsung tak guyang..

Reff :
   Am          Am
 riyoyo iseh dewe
         Dm             Am
 kabeh podo karo pasangane
 Dm          C
 dadi jomblo bukan gak laku
 E                Am
 tapi ancen gak payu alamak
 E                Am E
 tapi ancen gak payu..

Musik : Am Am Am Am
        Dm Dm Am E

              Am
dino ki riyoyoan
       Am                Am
aku ndayoh ning omahe mantan
Am               Dm
 suguhane enak tenan
                      Dm          
wafer tanggo sing kalengan
                   Am
tak buka isi rengginang
        E
asu temenan..

                 Am
iku ngono ra sepiro cak
       Am                 Am
aku ndayoh ning omahe tonggo
Am                 Dm
 awale ngobrol barengan
                   Dm
karo ngopi lan rokokan
                        Am
lah kok takok kapan lamaran
               E
langsung tak guyang..

Reff :
   Am          Am
 riyoyo iseh dewe
         Dm             Am
 kabeh podo karo pasangane
 Dm          C
 dadi jomblo bukan gak laku
 E                Am
 tapi ancen gak payu alamak
 E                Am
 tapi ancen gak payu alamak
 E              Am
 asem ngenes atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm..Bbm..G# C Fm C Fm C

              Fm
dino ki riyoyoan
       Fm                Fm
aku ndayoh ning omahe mantan
Fm               Bbm
 suguhane enak tenan
                      Bbm
wafer tanggo sing kalengan
                   Fm
tak buka isi rengginang
        C
asu temenan..

                 Fm   
iku ngono ra sepiro cak
       Fm                 Fm
aku ndayoh ning omahe tonggo
Fm                 Bbm
 awale ngobrol barengan
                   Bbm
karo ngopi lan rokokan
                        Fm
lah kok takok kapan lamaran
               C
langsung tak guyang..

Reff :
   Fm          Fm
 riyoyo iseh dewe
         Bbm            Fm
 kabeh podo karo pasangane
 Bbm         G#  
 dadi jomblo bukan gak laku
 C                Fm
 tapi ancen gak payu alamak
 C                Fm  C
 tapi ancen gak payu..

Musik : Fm Fm Fm Fm
        Bbm Bbm Fm C

              Fm
dino ki riyoyoan
       Fm                Fm
aku ndayoh ning omahe mantan
Fm               Bbm
 suguhane enak tenan
                      Bbm
wafer tanggo sing kalengan
                   Fm
tak buka isi rengginang
        C
asu temenan..

                 Fm   
iku ngono ra sepiro cak
       Fm                 Fm
aku ndayoh ning omahe tonggo
Fm                 Bbm
 awale ngobrol barengan
                   Bbm
karo ngopi lan rokokan
                        Fm
lah kok takok kapan lamaran
               C
langsung tak guyang..

Reff :
   Fm          Fm
 riyoyo iseh dewe
         Bbm            Fm
 kabeh podo karo pasangane
 Bbm         G#  
 dadi jomblo bukan gak laku
 C                Fm
 tapi ancen gak payu alamak
 C                Fm  C
 tapi ancen gak payu..

Musik : Fm Fm Fm Fm
        Bbm Bbm Fm C

              Fm
dino ki riyoyoan
       Fm                Fm
aku ndayoh ning omahe mantan
Fm               Bbm
 suguhane enak tenan
                      Bbm
wafer tanggo sing kalengan
                   Fm
tak buka isi rengginang
        C
asu temenan..

                 Fm   
iku ngono ra sepiro cak
       Fm                 Fm
aku ndayoh ning omahe tonggo
Fm                 Bbm
 awale ngobrol barengan
                   Bbm
karo ngopi lan rokokan
                        Fm
lah kok takok kapan lamaran
               C
langsung tak guyang..

Reff :
   Fm          Fm
 riyoyo iseh dewe
         Bbm            Fm
 kabeh podo karo pasangane
 Bbm         G#  
 dadi jomblo bukan gak laku
 C                Fm
 tapi ancen gak payu alamak
 C                Fm
 tapi ancen gak payu alamak
 C              Fm
 asem ngenes atiku..

Chord Galuh Orlando - Jomblo Riyoyoan (Kendang Kaleng Biskuit)


Lihat semua :
  • Chord Koplo
  •