Kunci Gitar Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

C                     G
mung.. biso mbayangke sliramu..
    Am                      Em
lungguh.. jejer ning sandingku..
F                    C
mung.. biso mandengi fotomu..
   Dm            G
tanpo.. biso ketemu..

Int. F G F G C

C                 G
su..milir angin wengi iki..
Am                Em
nggu..gah kenanganmu..
F                 C
se..najan amung lewat ngimpi..
 Dm              G
aku.. pengen nemoni..

Int. F G C

Reff :
             C                 F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm                 G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C             F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm                  G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                C
 urip karo wong liyo..

     C                       G
sing tak sayang-sayang saiki wes ilang..
 Am                       Em
urip bebarengan mung dadi kenangan..
    F                 C
nganti ora metu banyu eluhku..
  Dm                    G
kudu tak lilakne dadi masa lalu..

 C                      G
ora tak selaki kowe tak kangeni..
  Am                        Em
sedihku tak simpen ning jerone ati..
  F                      C
senajan mung biso ketemu lewat ngimpi..
    Dm                 G     C
wes cukup dadi panglipure ati..

Musik : C..Dm..G..C..
        Am..Dm..F G C..

C                 G
su..milir angin wengi iki..
Am                Em
nggu..gah kenanganmu..
F                 C
se..najan amung lewat ngimpi..
 Dm            G
aku pengen nemoni..

Int. F G C

Reff :
             C                 F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm                 G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C             F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm                  G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..

             C                 F
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Dm                 G
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            C             F
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Dm                  G
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                C
 urip karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A D..

D                     A
mung.. biso mbayangke sliramu..
    Bm                      F#m
lungguh.. jejer ning sandingku..
G                    D
mung.. biso mandengi fotomu..
   Em            A
tanpo.. biso ketemu..

Int. G A G A D

D                 A
su..milir angin wengi iki..
Bm                F#m
nggu..gah kenanganmu..
G                 D
se..najan amung lewat ngimpi..
 Em              A
aku.. pengen nemoni..

Int. G A D

Reff :
             D                 G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em                 A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D             G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em                  A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                D
 urip karo wong liyo..

     D                       A
sing tak sayang-sayang saiki wes ilang..
 Bm                       F#m
urip bebarengan mung dadi kenangan..
    G                 D
nganti ora metu banyu eluhku..
  Em                    A
kudu tak lilakne dadi masa lalu..

 D                      A
ora tak selaki kowe tak kangeni..
  Bm                        F#m
sedihku tak simpen ning jerone ati..
  G                      D
senajan mung biso ketemu lewat ngimpi..
    Em                 A     D
wes cukup dadi panglipure ati..

Musik : D..Em..A..D..
        Bm..Em..G A D..

D                 A
su..milir angin wengi iki..
Bm                F#m
nggu..gah kenanganmu..
G                 D
se..najan amung lewat ngimpi..
 Em            A
aku pengen nemoni..

Int. G A D

Reff :
             D                 G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em                 A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D             G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em                  A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..

             D                 G
 ora bakal biso.. ngelaleke sliramu..
                Em                 A
 lan ra bakal biso.. ninggalke tresnamu..
            D             G
 senajan saiki.. kahanane bedo..
              Em                  A
 kowe uwes mulyo.. urip karo wong liyo..
                D
 urip karo wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Lala Widy - Ketemu Lewat Ngimpi


Lihat semua :
  • Chord Lala Widy
  •