Kunci Gitar Lala Widy ft. Gerry Mahesa - Temulawak

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C G G C
        Am F G C
        Am F G C G..

C
dik jarene kowe tresno
        C
tresno aku ning jero jero..
Dm
bareng kowe dadi bojoku
       G               C  G
suwe suwe ngrogoh rempelo..

C
mas pancene aku tresno..
           C
tresno nganti neng jero jero..
Dm
njero dompetmu ono piro..?
G                     C
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
       F
 temulawak kroso ning awak
            C
 godong mlinjo di sayur asem..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo jangeten mesem..

       F
 temulawak kroso ning awak
        C
 klopo ijo digawe santen..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo yen mboten wonten..

Musik : C G G C
        Am F G C
        Am F G C G..

C
dik jarene kowe tresno..
        C
tresno aku ning jero jero..
Dm
bareng kowe dadi bojoku
       G               C  G
suwe suwe ngrogoh rempelo..

C
mas pancene aku tresno..
           C
tresno nganti neng jero jero..
Dm
njero dompetmu ono piro..?
G                     C
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
       F
 temulawak kroso ning awak
            C
 godong mlinjo di sayur asem..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo jangeten mesem..

       F
 temulawak kroso ning awak
        C
 klopo ijo digawe santen..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo yen mboten wonten..

       F
 temulawak kroso ning awak
            C
 godong mlinjo di sayur asem..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo jangeten mesem..

       F
 temulawak kroso ning awak
        C
 klopo ijo digawe santen..
         Dm
 pancen awak lagi gak penak
         G             C
 nduwe bojo yen mboten wonten..
         G             C
 nduwe bojo yen mboten wonten..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B B E
        C#m A B E
        C#m A B E B..

E
dik jarene kowe tresno
        E
tresno aku ning jero jero..
F#m
bareng kowe dadi bojoku
       B               E  B
suwe suwe ngrogoh rempelo..

E
mas pancene aku tresno..
           E
tresno nganti neng jero jero..
F#m
njero dompetmu ono piro..?
B                     E
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
       A
 temulawak kroso ning awak
            E
 godong mlinjo di sayur asem..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo jangeten mesem..

       A
 temulawak kroso ning awak
        E
 klopo ijo digawe santen..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo yen mboten wonten..

Musik : E B B E
        C#m A B E
        C#m A B E B..

E
dik jarene kowe tresno..
        E
tresno aku ning jero jero..
F#m
bareng kowe dadi bojoku
       B               E  B
suwe suwe ngrogoh rempelo..

E
mas pancene aku tresno..
           E
tresno nganti neng jero jero..
F#m
njero dompetmu ono piro..?
B                     E
njero omah wes nduwe opo..?

Reff :
       A
 temulawak kroso ning awak
            E
 godong mlinjo di sayur asem..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo jangeten mesem..

       A
 temulawak kroso ning awak
        E
 klopo ijo digawe santen..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo yen mboten wonten..

       A
 temulawak kroso ning awak
            E
 godong mlinjo di sayur asem..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo jangeten mesem..

       A
 temulawak kroso ning awak
        E
 klopo ijo digawe santen..
         F#m
 pancen awak lagi gak penak
         B             E
 nduwe bojo yen mboten wonten..
         B             E
 nduwe bojo yen mboten wonten..
Facebook
Twitter

Chord Lala Widy ft. Gerry Mahesa - Temulawak


Lihat semua :
  • Chord Gerry Mahesa
  • Chord Lala Widy
  •