Kunci Gitar Eny Sagita feat. Kakung Lintang - Amung Siji

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am G Am..
        C G Am..
        Dm..C Am Em..Am..

        Am    G      Am
sak tenane.. amung siji..
     C       G     Am
sliramu.. jroning ati..
 Dm            C        Am
ora ono.. sing nggan..teni..
   Em
tansah tak ugemi..

    Am        G       Am
tresno.. sing tak songgo..
       C        G      Am
tak simpen.. jroning dodo..
 Dm            C   Am
ojo nganti.. cidro..
  Em           Am
marang janji setyo..

Int. F Em Am..

Reff :
       Dm
 tak jaluk.. amung siji..
     Em
 tresno.. kang sejati..
   Dm
 suci..ne a..tiku..
      G      Em   Am
 mung kanggo sliramu..

      Dm
 wong ayu.. pepujanku..
      Em
 sing manggon.. ning atiku..
    Dm
 tansah.. tak jogo tresnoku
      G      Em   Am
 mung kanggo sliramu..

Musik : Am G Am..
        C G Am..
        Dm..C Am Em..Am..

        Am    G      Am
sak tenane.. amung siji..
     C       G     Am
sliramu.. jroning ati..
 Dm            C        Am
ora ono.. sing nggan..teni..
   Em
tansah tak ugemi..

    Am        G       Am
tresno.. sing tak songgo..
       C        G      Am
tak simpen.. jroning dodo..
 Dm            C   Am
ojo nganti.. cidro..
  Em           Am
marang janji setyo..

Int. F Em Am..

Reff :
       Dm
 tak jaluk.. amung siji..
     Em
 tresno.. kang sejati..
   Dm
 suci..ne a..tiku..
      G      Em   Am
 mung kanggo sliramu..

      Dm
 wong ayu.. pepujanku..
      Em
 sing manggon.. ning atiku..
    Dm
 tansah.. tak jogo tresnoku
      G      Em   Am
 mung kanggo sliramu..
      G      Em   Am
 mung kanggo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A Bm..
        D A Bm..
        Em..D Bm F#m..Bm..

        Bm    A      Bm
sak tenane.. amung siji..
     D       A     Bm
sliramu.. jroning ati..
 Em            D        Bm
ora ono.. sing nggan..teni..
   F#m
tansah tak ugemi..

    Bm        A       Bm
tresno.. sing tak songgo..
       D        A      Bm
tak simpen.. jroning dodo..
 Em            D   Bm
ojo nganti.. cidro..
  F#m          Bm
marang janji setyo..

Int. G F#m Bm..

Reff :
       Em
 tak jaluk.. amung siji..
     F#m
 tresno.. kang sejati..
   Em
 suci..ne a..tiku..
      A      F#m  Bm
 mung kanggo sliramu..

      Em
 wong ayu.. pepujanku..
      F#m
 sing manggon.. ning atiku..
    Em
 tansah.. tak jogo tresnoku
      A      F#m  Bm
 mung kanggo sliramu..

Musik : Bm A Bm..
        D A Bm..
        Em..D Bm F#m..Bm..

        Bm    A      Bm
sak tenane.. amung siji..
     D       A     Bm
sliramu.. jroning ati..
 Em            D        Bm
ora ono.. sing nggan..teni..
   F#m
tansah tak ugemi..

    Bm        A       Bm
tresno.. sing tak songgo..
       D        A      Bm
tak simpen.. jroning dodo..
 Em            D   Bm
ojo nganti.. cidro..
  F#m          Bm
marang janji setyo..

Int. G F#m Bm..

Reff :
       Em
 tak jaluk.. amung siji..
     F#m
 tresno.. kang sejati..
   Em
 suci..ne a..tiku..
      A      F#m  Bm
 mung kanggo sliramu..

      Em
 wong ayu.. pepujanku..
      F#m
 sing manggon.. ning atiku..
    Em
 tansah.. tak jogo tresnoku
      A      F#m  Bm
 mung kanggo sliramu..
      A      F#m  Bm
 mung kanggo sliramu..
Facebook
Twitter

Chord Eny Sagita feat. Kakung Lintang - Amung Siji


Lihat semua :
  • Chord Eny Sagita
  • Chord Kakung Lintang
  •