Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C Em Dm G
        C Em Dm G

C             Am
 mbrebes mili aku
      Dm            G
nalikane kowe pamit lungo
C          Dm
 mulih ora pesti
     Bb                  G
nggo neruske laku langkahmu..

C          Am              Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
               G
ning sepi wuku lintang
C           Dm
 titip pandongaku
       Bb         G          C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 C      Em
 aku.. ora biso turu
     Dm                    G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C       Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm                   G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am              Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         Bb       G          C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Musik : C Em Dm G
        C Em Dm G
        C Dm Bb G

C          Am              Dm
 gur sinar mbulan ngancani aku
               G
ning sepi wuku lintang
C           Dm
 titip pandongaku
       Bb        G           C   G
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 C      Em
 aku.. ora biso turu
     Dm                    G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C       Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm                   F    G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am              Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         Bb                      G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

 C      Em
 aku.. ora biso turu
     Dm                    G
 yen ora mbok usap disik sirahku
 C       Em
 aku.. bakal setyo nunggu
 Dm                   F    G
 sampe angin nggowo kabarmu..

     Am              Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         Bb                      G
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..
     Am              Dm
 yen kowe ugo kangen aku
         Bb       G            C
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Outro : Dm Em Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E G#m F#m B
        E G#m F#m B

E             C#m
 mbrebes mili aku
      F#m           B
nalikane kowe pamit lungo
E          F#m
 mulih ora pesti
     D                   B
nggo neruske laku langkahmu..

E          C#m             F#m
 gur sinar mbulan ngancani aku
               B
ning sepi wuku lintang
E           F#m
 titip pandongaku
       D          B          E   B
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 E      G#m
 aku.. ora biso turu
     F#m                   B
 yen ora mbok usap disik sirahku
 E       G#m
 aku.. bakal setyo nunggu
 F#m                  B
 sampe angin nggowo kabarmu..

     C#m             F#m
 yen kowe ugo kangen aku
         D        B          E
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Musik : E G#m F#m B
        E G#m F#m B
        E F#m D B

E          C#m             F#m
 gur sinar mbulan ngancani aku
               B
ning sepi wuku lintang
E           F#m
 titip pandongaku
       D         B           E   B
kanggo kowe sing nglukis tresnaku..

Reff :
 E      G#m
 aku.. ora biso turu
     F#m                   B
 yen ora mbok usap disik sirahku
 E       G#m
 aku.. bakal setyo nunggu
 F#m                  A    B
 sampe angin nggowo kabarmu..

     C#m             F#m
 yen kowe ugo kangen aku
         D                       B
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

 E      G#m
 aku.. ora biso turu
     F#m                   B
 yen ora mbok usap disik sirahku
 E       G#m
 aku.. bakal setyo nunggu
 F#m                  A    B
 sampe angin nggowo kabarmu..

     C#m             F#m
 yen kowe ugo kangen aku
         D                       B
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..
     C#m             F#m
 yen kowe ugo kangen aku
         D        B            E
 celuken jenengku ning njero ngimpimu..

Outro : F#m G#m F#m B E..

Chord Eny Sagita - Kangen


Lihat semua :
  • Chord Eny Sagita
  •