Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen Tanggapan

Transpose:
Capo fret 1

Reff :
 C          G
 kudu kerjo ke..ras
      Am         G
 ben iso tuku beras..
 F                     C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm                      G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C           G
 suwi ra tangga..pan
     Am        G
 ora ono mantenan..
 F                     C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                      G
 padahal mben sasi seh mikir..
   (C)
 angsuran..

Intro : C G Am G
        F C Dm G..

C       G             Am
wis.. pirang-pirang wengi..
   G           F
lampu ngomah mati..
   Em
tumbas lilin
   Dm          G
ra kuat tak ganti cinpli..

C       G         Am
ki..pas anginku remuk..
    G           F
nek awak njur sumuk
 Em           Dm          G
angel turu mergo dirubung nyamuk..

F                 G
sabar wis tak lakoni..
F              G
sabar nguatne ati..

Reff :
 C          G
 kudu kerjo ke..ras
      Am         G
 ben iso tuku beras..
 F                     C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm                      G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C           G
 suwi ra tangga..pan
     Am        G
 ora ono mantenan..
 F                     C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                      G
 padahal mben sasi seh mikir..
   (C)
 angsuran..

Musik : C  G  Am  G
        F  C  F  C
        F  C  F  C
        F  C   F
        C   F   C  F  C   

C        G           Am    
tu..kang bank nagih utang..
    G        F   
wis golek ubetan..
   Em          Dm           G
sampek bekakas mlebu ning gadaian..

 C      G          Am
aduh.. alatku ra payu..
  G          F
wedak dadi kaku..
   Em         Dm        G
sampek lali rasane soto wong mantu..

F                 G
sabar wis tak lakoni..
F              G
sabar nguatne ati..

Reff :
 C          G
 kudu kerjo ke..ras
      Am         G
 ben iso tuku beras..
 F                     C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm                      G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C           G
 suwi ra tangga..pan
     Am        G
 ora ono mantenan..
 F                     C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                      G
 padahal mben sasi seh mikir..

 C          G
 kudu kerjo ke..ras
      Am         G
 ben iso tuku beras..
 F                     C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm                      G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C           G
 suwi ra tangga..pan
     Am        G
 ora ono mantenan..
 F                     C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                      G
 padahal mben sasi seh mikir..
    C
 angsuran..

Chord Eny Sagita - Kangen Tanggapan


Lihat semua :
  • Chord Eny Sagita
  •