Kunci Gitar Lilis Darawangi - Ghosting Chord Dasar

Transpose:
      F               G
aku susah sleeping montang manting..
  Em            Am
tiwas ku di ghosting..
        F
mending tak tinggal 
   G          C
mbukak online shoping..

Intro : F G Em Am
        F G C..F -Dm G

  C                     F
jare teko nggowo seneng nyatane..
       G     Bb       C
kowe malah.. nggawe bingung..
   C                     F
janji tresnomu sing gede nyatane..
          G   Bb        C
gur ning HP.. yo podo wae..

Em               F
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
Em      G            C
 jebule malah di ghosting..

Reff :
 F          G
 wis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..

Musik : F G Em Am
        F G C..

  C                        F
jare teko nggowo seneng nyatane..
       G     Bb       C
kowe malah.. nggawe bingung..
   C                        F
janji tresnomu sing gede nyatane..
          G   Bb        C
gur ning HP.. yo podo wae..

Em               F
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
Em      G            C
 jebule malah di ghosting..

Reff :
 F          G
 wis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..

  F          G
 uwis bola bali kowe..
 Em           Am
 mblenjani janji..
      Dm          E          Am
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       F               G
 aku susah sleeping montang manting..
   Em            Am
 tiwas ku di ghosting..
         F
 mending tak tinggal
    G          C
 mbukak online shoping..
         F
 mending tak tinggal
    G             C
 mbukak online shoping..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

      E               F#
aku susah sleeping montang manting..
  D#m           G#m
tiwas ku di ghosting..
        E
mending tak tinggal 
   F#         B
mbukak online shoping..

Intro : E F# D#m G#m
        E F# B..E -C#m F#

  B                     E
jare teko nggowo seneng nyatane..
       F#    A        B
kowe malah.. nggawe bingung..
   B                     E
janji tresnomu sing gede nyatane..
          F#  A         B
gur ning HP.. yo podo wae..

D#m              E
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
D#m     F#           B
 jebule malah di ghosting..

Reff :
 E          F#
 wis bola bali kowe..
 D#m          G#m
 mblenjani janji..
      C#m         D#         G#m
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       E               F#
 aku susah sleeping montang manting..
   D#m           G#m
 tiwas ku di ghosting..
         E
 mending tak tinggal
    F#         B
 mbukak online shoping..

Musik : E F# D#m G#m
        E F# B..

  B                        E
jare teko nggowo seneng nyatane..
       F#    A        B
kowe malah.. nggawe bingung..
   B                        E
janji tresnomu sing gede nyatane..
          F#  A         B
gur ning HP.. yo podo wae..

D#m              E
 suwi-suwi.. ngenteni wis sanding..
D#m     F#           B
 jebule malah di ghosting..

Reff :
 E          F#
 wis bola bali kowe..
 D#m          G#m
 mblenjani janji..
      C#m         D#         G#m
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       E               F#
 aku susah sleeping montang manting..
   D#m           G#m
 tiwas ku di ghosting..
         E
 mending tak tinggal
    F#         B
 mbukak online shoping..

  E          F#
 uwis bola bali kowe..
 D#m          G#m
 mblenjani janji..
      C#m         D#         G#m
 karepmu iki piye aku ra ngerti..

       E               F#
 aku susah sleeping montang manting..
   D#m           G#m
 tiwas ku di ghosting..
         E
 mending tak tinggal
    F#         B
 mbukak online shoping..
         E
 mending tak tinggal
    F#            B
 mbukak online shoping..
Facebook
Twitter

Chord Lilis Darawangi - Ghosting

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Lilis Darawangi
  •