Kunci Gitar Eny Sagita - Cemoro Soge

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am F Dm E Am
        E Am

       Am             F          Am
wedang ireng neng pinggir segoro soge
     Dm                         Am
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
          Dm 
ning pinggir segoro kidul
       Am
pasir alus sing ngancani
      F                       E
ombak gumblegar dadi saksi kangenku..

       Am         F          Am
pengen ambyur gegojekan karo banyu
      Dm                      Am
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
      Dm                  Am
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
     F          E        Am
mugo biso sesandingan ro sliramu..

Int. Am Dm G C
     Dm E Am

Reff :
 Am               F
 ijo wit witane cemoro urang arane
       Dm         G      Am
 pinongko dadi saksine kangen iki..

 Int. Dm E Am

 Am                   F
 abang candi ayu semburat apik wernone
      Dm           G      Am
 ngelengake marang manise esemmu..

   Dm
 pacitan dadi crito
      Am
 roso kangen jroning dodo
      F           E      Am
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..

Musik : Am F Dm E Am
        E Am

       Am         F          Am
pengen ambyur gegojekan karo banyu
      Dm                      Am
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
      Dm                  Am
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
     F          E        Am
mugo biso sesandingan ro sliramu..

Int. Am Dm G C
     Dm E Am

Reff :
 Am               F
 ijo wit witane cemoro urang arane
       Dm         G      Am
 pinongko dadi saksine kangen iki..

 Int. Dm E Am

 Am                   F
 abang candi ayu semburat apik wernone
      Dm           G      Am
 ngelengake marang manise esemmu..

   Dm
 pacitan dadi crito
      Am
 roso kangen jroning dodo
      F           E      Am
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..
          F       E         Am
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm G Em F# Bm
        F# Bm

       Bm             G          Bm
wedang ireng neng pinggir segoro soge
     Em                         Bm
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
          Em  
ning pinggir segoro kidul 
       Bm
pasir alus sing ngancani
      G                       F#
ombak gumblegar dadi saksi kangenku..

       Bm         G          Bm
pengen ambyur gegojekan karo banyu
      Em                      Bm
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
      Em                  Bm
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
     G          F#       Bm
mugo biso sesandingan ro sliramu..

Int. Bm Em A D
     Em F# Bm

Reff :
 Bm               G
 ijo wit witane cemoro urang arane
       Em         A      Bm
 pinongko dadi saksine kangen iki..

 Int. Em F# Bm

 Bm                   G
 abang candi ayu semburat apik wernone
      Em           A      Bm
 ngelengake marang manise esemmu..

   Em
 pacitan dadi crito 
      Bm
 roso kangen jroning dodo
      G           F#     Bm
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..

Musik : Bm G Em F# Bm
        F# Bm

       Bm         G          Bm
pengen ambyur gegojekan karo banyu
      Em                      Bm
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
      Em                  Bm
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
     G          F#       Bm
mugo biso sesandingan ro sliramu..

Int. Bm Em A D
     Em F# Bm

Reff :
 Bm               G
 ijo wit witane cemoro urang arane
       Em         A      Bm
 pinongko dadi saksine kangen iki..

 Int. Em F# Bm

 Bm                   G
 abang candi ayu semburat apik wernone
      Em           A      Bm
 ngelengake marang manise esemmu..

   Em
 pacitan dadi crito 
      Bm
 roso kangen jroning dodo
      G           F#     Bm
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..
          G       F#        Bm
 sineksen cemoro urang dadi nyoto..
Facebook
Twitter

Chord Eny Sagita - Cemoro Soge


Lihat semua :
  • Chord Eny Sagita
  •