Kunci Gitar Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F-Em-Dm-C
        F-Em-F-G

C   G
ojo dipikir..
Am          F
abote sanggamu..
         Dm    C
losske wae.. kowe..
Dm            F
ora mung ngijeni..
   Dm     Em       F
mergo.. kabeh ngelakoni..

C     Dm   C
ra nduwe duit..

Int. G Am F C Dm..

C      G
jo.. dadi jirih..
Am          F
ngadepi kahanan
       Dm        C
mergo angel.. gampang..
Dm            F
kuwi mung pilihan..
 Dm     Em            F
opo.. kolu mangan gengsi..

C      Dm    C
trus bunuh diri..

Em         Am
ojo mung sedih..
  G            C
terus tok pamerke..
Em           Am
kabeh ngrasakke..
G          C
ora mung kowe..

Reff :
   C       Em
 lereno sambat..
      F           C
 karo sing isih mangan sego..
 F         C
 bali ndedongo..
        G              C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C     Em
 paling ora..
     F            C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F        C
 piye rasane..
      G          C
 sego ra ono lawuhe..

Musik : C G F Am
        F C G C..

C      G
jo.. dadi jirih..
Am          F
ngadepi kahanan
       Dm        C
mergo angel.. gampang..
Dm            F
kuwi mung pilihan..
 Dm     Em            F
opo.. kolu mangan gengsi..

C      Dm    C
trus bunuh diri..

Em         Am
ojo mung sedih..
  G            C
terus tok pamerke..
Em           Am
kabeh ngrasakke..
G          C
ora mung kowe..

Reff :
   C       Em
 lereno sambat..
      F           C
 karo sing isih mangan sego..
 F         C
 bali ndedongo..
        G              C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C     Em
 paling ora..
     F            C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F        C
 piye rasane..
      G          C
 sego ra ono lawuhe..

  C       Em
 lereno sambat..
      F           C
 karo sing isih mangan sego
 F         C
 bali ndedongo..
        G              C
 pasrah marang Sing Kuoso..

   C     Em
 paling ora..
     F            C
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 F        C
 piye rasane..
      G          C
 sego ra ono lawuhe..

Em           Am
kabeh ngrasakke..
G          F  C G-G-G C
ora mung kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G-F#m-Em-D
        G-F#m-G-A

D   A
ojo dipikir..
Bm          G
abote sanggamu..
         Em    D
losske wae.. kowe..
Em            G
ora mung ngijeni..
   Em     F#m      G
mergo.. kabeh ngelakoni..

D     Em   D
ra nduwe duit..

Int. A Bm G D Em..

D      A
jo.. dadi jirih..
Bm          G
ngadepi kahanan
       Em        D
mergo angel.. gampang..
Em            G
kuwi mung pilihan..
 Em     F#m           G
opo.. kolu mangan gengsi..

D      Em    D
trus bunuh diri..

F#m        Bm
ojo mung sedih..
  A            D
terus tok pamerke..
F#m          Bm
kabeh ngrasakke..
A          D
ora mung kowe..

Reff :
   D       F#m
 lereno sambat..
      G           D
 karo sing isih mangan sego..
 G         D
 bali ndedongo..
        A              D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D     F#m
 paling ora..
     G            D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G        D
 piye rasane..
      A          D
 sego ra ono lawuhe..

Musik : D A G Bm
        G D A D..

D      A
jo.. dadi jirih..
Bm          G
ngadepi kahanan
       Em        D
mergo angel.. gampang..
Em            G
kuwi mung pilihan..
 Em     F#m           G
opo.. kolu mangan gengsi..

D      Em    D
trus bunuh diri..

F#m        Bm
ojo mung sedih..
  A            D
terus tok pamerke..
F#m          Bm
kabeh ngrasakke..
A          D
ora mung kowe..

Reff :
   D       F#m
 lereno sambat..
      G           D
 karo sing isih mangan sego..
 G         D
 bali ndedongo..
        A              D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D     F#m
 paling ora..
     G            D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G        D
 piye rasane..
      A          D
 sego ra ono lawuhe..

  D       F#m
 lereno sambat..
      G           D
 karo sing isih mangan sego
 G         D
 bali ndedongo..
        A              D
 pasrah marang Sing Kuoso..

   D     F#m
 paling ora..
     G            D
 aku lan kowe wis ngrasakke..
 G        D
 piye rasane..
      A          D
 sego ra ono lawuhe..

F#m          Bm
kabeh ngrasakke..
A          G  D A-A-A D
ora mung kowe..
Facebook
Twitter

Chord Lusiana Malala - Ra Nduwe Duit


Lihat semua :
  • Chord Lusiana Malala
  •