Kunci Gitar Lusiana Malala - Aku Tak Dewe

Transpose:
Intro : C G C..
        Am D G..

  C       G         C
saiki.. kowe dudu duwekku..
  Am        D     
nanging kenanganmu..
    G
sih ning njero ati..
Em         F
angel dilalekke..
     G            C
kowe ninggal tatu ning kene..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..

  C               G          C
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    Am     D     G
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Em         F
lurusno mlakumu..
     G            C
urip mung mampir ngombe..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..
F           C   F G
tanpo tresnamu..

Reff :
    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Musik : F G Am G
        F G C G
        C G Am..Dm G..C..

  C       G         C
saiki.. kowe dudu duwekku..
  Am        D     
nanging kenanganmu..
G
sih ning njero ati..
Em        F
angel dilalekke..
     G         C
kowe ninggal tatu ning kene..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..

  C            G             C
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    Am     D     G
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  Em         F
lurusno mlakumu..
     G            C
urip mung mampir ngombe..
      F        C         G
cukup semene.. aku tak dewe..
F           C   F G
tanpo tresnamu..

Reff :
    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

    C           G        Am
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Dm            G            C
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    C        G      Am
 anggep wae aku ora ono..
        Dm      F
 ra tau ono cerito..
     G             F         C
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E A..
        F#m B E..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
    E
sih ning njero ati..
C#m        D
angel dilalekke..
     E            A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A               E          A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

Reff :
    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

Musik : D E F#m E
        D E A E
        A E F#m..Bm E..A..

  A       E         A
saiki.. kowe dudu duwekku..
  F#m       B     
nanging kenanganmu..
E
sih ning njero ati..
C#m       D
angel dilalekke..
     E         A
kowe ninggal tatu ning kene..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..

  A            E             A
senadyan.. tresno wis mbok larani..
    F#m    B     E
sak ora-orane.. ojo mbok baleni..
  C#m        D
lurusno mlakumu..
     E            A
urip mung mampir ngombe..
      D        A         E
cukup semene.. aku tak dewe..
D           A   D E
tanpo tresnamu..

Reff :
    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..

    A           E        F#m
 timbang loro kowe.. ojo ngaton..
   Bm            E            A
 lowung adoh yen cedhak atimu ketaton..
    A        E      F#m
 anggep wae aku ora ono..
        Bm      D
 ra tau ono cerito..
     E             D         A
 aku lan kowe.. mlaku dewe-dewe..
Facebook
Twitter

Chord Lusiana Malala - Aku Tak Dewe


Lihat semua :
  • Chord Lusiana Malala
  •