Kunci Gitar Lusiana Malala - Tak Loske Wae

Transpose:
Intro : F G C..

 F          G
ora centang biru 
    Em     Am
aplikasi jahatmu..
       F
supoyo aku 
       G        C
ra ngerti statusmu..

    F               G
facebook whatsapp karo IG
  Em            Am
kabeh kok privatne..
          F
tak loske wae
       G           C  G
kowe online ro liyane..

Int. C G Am Em
     F C Dm G..

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
     Dm        G
kowe gandeng liyane.

 C         F
opo kowe lali
    G            C
naliko ngucap janji..
Am           Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Int. F C Dm G..

Reff :
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

Musik : Am... Am...
        C G Am Em
        F C Dm G..

C        G
aku neng kene
      Am         Em
setyo ngenteni kowe..
F          C
nanging nyatane
  Dm           G
kowe gandeng liyane.

 C         F
opo kowe lali
    G            C
naliko ngucap janji..
Am           Dm
janjimu karo aku
       G         C
kowe biso njogo ati..

Int. F C Dm G..

Reff :
   F         G
 kurang opo aku sayang
      Em        Am
 kowe tego ngeliyan..
       F
 tak gadang gadang
      G          C
 nyatane kowe ngilang..

     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

 F          G
ora centang biru 
    Em     Am
aplikasi jahatmu..
        F
supoyo aku 
       G         C
ra ngerti statusmu..

Reff end :
     F               G
 facebook whatsapp karo IG
   Em            Am
 kabeh kok privatne..
           F
 tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..
 Am       Dm
   tak loske wae
        G           C
 kowe online ro liyane..

Chord Lusiana Malala - Tak Loske Wae


Lihat semua :
  • Chord Lusiana Malala
  •