Kunci Gitar Lusiana Malala - Mundur Ngalah

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
        F..G..C..

C         G           Am
sak umpomone.. kowe dadi aku..
     F        C 
rung bakalan iso nglakoni
Dm           G
sing koyo ngene..

Int. F G C G-Am-Bm

    C
aku wes sabar
          G         Am  Em
dinggo merjuangke kowe..
        F
sing ra perlu weruh
C          Dm         G
koyo ngopo neng mripatmu..

      F
wes cukup loro iki..
           Em
cidro sing tak rasakne..
       F    
ibarat tali sing mrepet
        G
wes ra iso di dandani..

Reff :
      C          G
 uwes ojo nggandoli..
         Am       Em
 lungaku ra bakal bali..
           F             C
 yen seh sayang karo dek e..
          Dm         G
 mending aku sadar diri..

           C          G
 wes entek anggonku sabar..
        Am       Em
 sabendino ati ambyar..
        F            C
 aku mundur trimo ngalah..
        Dm     G    C G-Am-Bm
 mergo aku wes ra betah..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm -G C G

C         G           Am    Em
sak umpomone.. kowe dadi aku..
     F        C
rung bakalan iso nglakoni
Dm           G
sing koyo ngene..

    C
aku wes sabar
          G         Am  Em
dinggo merjuangke kowe..
        F
sing ra perlu weruh
C          Dm         G
koyo ngopo neng mripatmu..

      F
wes cukup loro iki..
           Em
cidro sing tak rasakne..
       F    
ibarat tali sing mrepet
        G
wes ra iso di dandani..

Reff :
      C          G
 uwes ojo nggandoli..
         Am         Em
 lungaku ra bakal bali..
           F             C
 yen seh sayang karo dek e..
          Dm         G
 mending aku sadar diri..

           C          G
 wes entek anggonku sabar..
        Am       Em
 sabendino ati ambyar..
        F            C
 aku mundur trimo ngalah..
        Dm     G    C
 mergo aku wes ra betah..

      C          G
 uwes ojo nggandoli..
         Am         Em
 lungaku ra bakal bali..
           F             C
 yen seh sayang karo dek e..
          Dm         G
 mending aku sadar diri..

           C          G
 wes entek anggonku sabar..
        Am       Em
 sabendino ati ambyar..
        F            C
 aku mundur trimo ngalah..
        Dm     G    C
 mergo aku wes ra betah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G..A..D..

D         A           Bm
sak umpomone.. kowe dadi aku..
     G        D/F#
rung bakalan iso nglakoni
Em           A
sing koyo ngene..

Int. G A D A-Bm-C#m

    D
aku wes sabar
          A         Bm  F#m
dinggo merjuangke kowe..
        G
sing ra perlu weruh
D/F#       Em         A
koyo ngopo neng mripatmu..

      G
wes cukup loro iki..
           F#m
cidro sing tak rasakne..
       G    
ibarat tali sing mrepet
        A
wes ra iso di dandani..

Reff :
      D          A
 uwes ojo nggandoli..
         Bm       F#m
 lungaku ra bakal bali..
           G             D
 yen seh sayang karo dek e..
          Em         A
 mending aku sadar diri..

           D          A
 wes entek anggonku sabar..
        Bm       F#m
 sabendino ati ambyar..
        G            D
 aku mundur trimo ngalah..
        Em     A    D  A-Bm-C#m
 mergo aku wes ra betah..

Musik : D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em -A D A

D         A           Bm    F#m
sak umpomone.. kowe dadi aku..
     G        D/F#
rung bakalan iso nglakoni
Em           A
sing koyo ngene..

    D
aku wes sabar
          A         Bm  F#m
dinggo merjuangke kowe..
        G
sing ra perlu weruh
D/F#       Em         A
koyo ngopo neng mripatmu..

      G
wes cukup loro iki..
           F#m
cidro sing tak rasakne..
       G    
ibarat tali sing mrepet
        A
wes ra iso di dandani..

Reff :
      D          A
 uwes ojo nggandoli..
         Bm         F#m
 lungaku ra bakal bali..
           G             D
 yen seh sayang karo dek e..
          Em         A
 mending aku sadar diri..

           D          A
 wes entek anggonku sabar..
        Bm       F#m
 sabendino ati ambyar..
        G            D
 aku mundur trimo ngalah..
        Em     A    D
 mergo aku wes ra betah..

      D          A
 uwes ojo nggandoli..
         Bm         F#m
 lungaku ra bakal bali..
           G             D
 yen seh sayang karo dek e..
          Em         A
 mending aku sadar diri..

           D          A
 wes entek anggonku sabar..
        Bm       F#m
 sabendino ati ambyar..
        G            D
 aku mundur trimo ngalah..
        Em     A    D
 mergo aku wes ra betah..
Facebook
Twitter

Chord Lusiana Malala - Mundur Ngalah


Lihat semua :
  • Chord Lusiana Malala
  •