Kunci Gitar Lara Silvy - Loro Rasane Atiku

Transpose:
Intro : C..

Reff :
          C                F
 iso nduweni..  tapi ora ditresnani..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

 G        C                F
 iso nduweni .. tapi ora disayangi..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C..

 C                         F
aku ra bakal ngiro yen akhire koyo ngene..
Dm          G               C
 tulus roso tresnoku ra ono artine..
Dm         G     Em         Am
 ning netromu.. aku wis ra ono..
Dm                 G
 jebule saiki kowe tresno wong liyo..

Reff :
          C                F
 iso nduweni..  tapi ora ditresnani..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

 G        C                F
 iso nduweni .. tapi ora disayangi..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

Musik : C  F  Dm G C Am
        Dm G C G
        C  F  Dm G Em Am
        Dm G C G

 C                         F
aku ra bakal ngiro yen akhire koyo ngene..
Dm          G               C
 tulus roso tresnoku ra ono artine..
Dm         G     Em         Am
 ning netromu.. aku wis ra ono..
Dm                 G
 jebule saiki kowe tresno wong liyo..

Reff :
          C                F
 iso nduweni..  tapi ora ditresnani..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

 G        C                F
 iso nduweni .. tapi ora disayangi..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

 G        C                F
 iso nduweni..  tapi ora ditresnani..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C
 loro rasane atiku..

 G        C                F
 iso nduweni .. tapi ora disayangi..
     Dm         G          Em         Am
 rogomu dinggo aku.. atimu dinggo liyane..
   Dm       G   C      Dm       G   C
 loro rasane atiku.. loro rasane atiku..
Facebook
Twitter

Chord Lara Silvy - Loro Rasane Atiku


Lihat semua :
  • Chord Lara Silvy
  •