Kunci Gitar Lara Silvy - Sepiro Gedene

Transpose:
Intro : G..C G
        C G D..

G
yen pancen wis wayahe pisah
C                 G
yen wis ra keno diobah
Am     D  G    Am        D   G
kakune atimu.. bundere tekadmu..
  D
sayang..

G
sing penting aku wis usaha
C                  G
tuk memperjuangkan kita
Am         D   G
tak belani ngalah..
Am      D   G
tapi apalah daya..

Reff :
          Em         Bm
 sepiro gedene seh salahe
              C             G
 ngantek gawe kowe ilfeel sawangane
     Em
 aku wis pasrah
         Bm          C
 nanging gak galem pisah..

             Em          Bm
 moso sih ra iso kowe ngedemke
          C            G
 pikire masiyo gur sedelo wae
     Em
 noleho rene
        Bm          C  Cm
 kanggo sing terakhire..

Musik : Em..Bm..C..G..
        Em..Bm..C..D..G..

G
sing penting aku wis usaha
C                  G
tuk memperjuangkan kita
Am         D   G
tak belani ngalah..
Am      D   G
tapi apalah daya..

Reff :
          Em         Bm
 sepiro gedene seh salahe
              C             G
 ngantek gawe kowe ilfeel sawangane
     Em
 aku wis pasrah
         Bm          C
 nanging gak galem pisah..

             Em          Bm
 moso sih ra iso kowe ngedemke
          C            G
 pikire masiyo gur sedelo wae
     Em
 noleho rene
        Bm          C -D#/G
 kanggo sing terakhire..

          Em         Bm
 sepiro gedene seh salahe
              C             G
 ngantek gawe kowe ilfeel sawangane
     Em
 aku wis pasrah
         Bm          C
 nanging gak galem pisah..

             Em          Bm
 moso sih ra iso kowe ngedemke
          C            G
 pikire masiyo gur sedelo wae
     Em
 noleho rene
        Bm          C -Cm
 kanggo sing terakhire..

Outro : Em..Bm..C..G..
        Em..Bm..C..D..
        Em..

Chord Lara Silvy - Sepiro Gedene


Lihat semua :
  • Chord Lara Silvy
  •