Kunci Gitar Lara Silvy - Remuk Sesisih

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..Em..F..G..E
        Am..Em..F..G..

Am
terus terang wae..
Em
rasah ngapusi aku
 F             G
ati wes kadung tresno 
     C
karo sliramu..
    Dm          G
iki pancen karepmu..
  Em           Am
kowe milih ninggal aku
 F                  G
aku ora lilo.. karo keputusanmu..

Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku seng putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran ning kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Int. C F G E
     Am D F G..

Am
remuk sesisih..
    Em
tresnoku sing putih..
  F         G
kowe ra peduli aku 
  C
kelaran neng kene..
Dm        G
terus kepiye..
      Em         Am
kabeh angen-angenku..
  F                       G
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Musik : F..Em..Dm..E..
        F..Em..Dm..G..

  F           C        Dm        E
tegane mblenjani.. tresno tulus iki..
    F                   G
wes nganti koyo ra…nduweni ati..

[Reff:]
      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

      C           F            G
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
E         Am        D      F           G
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          C          F          G
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     E         Am    D    F           G
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Outro : F..C..
                    Dm G   C..
        tak tutup wae.. hemmm..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Gm..G#..A#..G
        Cm..Gm..G#..A#..

Cm
terus terang wae..
Gm
rasah ngapusi aku
 G#            A#
ati wes kadung tresno 
     D#
karo sliramu..
    Fm          A#
iki pancen karepmu..
  Gm           Cm
kowe milih ninggal aku
 G#                 A#
aku ora lilo.. karo keputusanmu..

Cm
remuk sesisih..
    Gm
tresnoku seng putih..
  G#        A#
kowe ra peduli aku 
  D#
kelaran ning kene..
Fm        A#
terus kepiye..
      Gm         Cm
kabeh angen-angenku..
  G#                      A#
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Int. D# G# A# G
     Cm F G# A#..

Cm
remuk sesisih..
    Gm
tresnoku sing putih..
  G#        A#
kowe ra peduli aku 
  D#
kelaran neng kene..
Fm        A#
terus kepiye..
      Gm         Cm
kabeh angen-angenku..
  G#                      A#
jare bakal njogo.. tekane matiku..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Musik : G#..Gm..Fm..G..
        G#..Gm..Fm..A#..

  G#          D#       Fm        G
tegane mblenjani.. tresno tulus iki..
    G#                  A#
wes nganti koyo ra…nduweni ati..

[Reff:]
      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

      D#          G#           A#
aku durung iso nompo.. kahanan iki..
G         Cm        F      G#          A#
opo kurangku nganti kowe.. tego nglungani..
          D#         G#         A#
durung percoyo bakal kelangan kowe..
     G         Cm    F    G#          A#
yen ora karo kowe atiku.. tak tutup wae..

Outro : G#..D#..
                    Fm A#  D#..
        tak tutup wae.. hemmm..

Chord Lara Silvy - Remuk Sesisih


Lihat semua :
  • Chord Lara Silvy
  •