Kunci Gitar Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke

Transpose:
Intro : C F C F G F G C..

        C  F         G      C
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        Dm  G                  C
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         C  F           G     C
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         Dm  G                 C
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       F             G
ra tau tak larani.. atimu..
       Em                Am
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         F           G
tak jogo atimu.. tresnomu..

Reff :
        F             G
 aku pantes dipertahanke..
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..

      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..

Int. F..Em A Dm G C..

        C   F        G      C
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        Dm  G                  C
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         C   F          G       C
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         Dm  G                 C
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F..G..

Reff :
        F             G
 aku pantes dipertahanke..
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..

      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C   G
 opo sing dadi kekarep atimu..

        F             G
 aku pantes dipertahanke..
        C     Em   Am
 aku pantes diperjuangke..
        Dm
 mergo aku ngerti carane
   F            G
 menyayangi dirimu..

      F                 G
 aku iso ngendheg tangismu..
      C    Em        Am
 aku iso nukulke esemmu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..
      Dm
 aku iso dadi sembarang
     F           G      C
 opo sing dadi kekarep atimu..

Outro : F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B E B E F# E F# B..

        B  E         F#     B
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        C#m F#                 B
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         B  E           F#    B
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         C#m F#                B
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

       E             F#
ra tau tak larani.. atimu..
       D#m               G#m
ra tau tak blenjani.. janjiku..
         E           F#
tak jogo atimu.. tresnomu..

Reff :
        E             F#
 aku pantes dipertahanke..
        B     D#m  G#m
 aku pantes diperjuangke..
        C#m
 mergo aku ngerti carane
   E            F#
 menyayangi dirimu..

      E                 F#
 aku iso ngendheg tangismu..
      B    D#m       G#m
 aku iso nukulke esemmu..
      C#m
 aku iso dadi sembarang
     E           F#     B
 opo sing dadi kekarep atimu..

Int. E..D#m G# C#m F# B..

        B   E        F#     B
aku ngerti.. isyarat teko motomu..
        C#m F#                 B
aku ngerti.. aku berharga untukmu..
         B   E          F#      B
yo mung aku.. sing gawe atimu tenang..
         C#m F#                B
yo mung aku.. teko peteng dadi padang..

Musik : G#m..D#m..E F# B..
        G#m..D#m..E..F#..

Reff :
        E             F#
 aku pantes dipertahanke..
        B     D#m  G#m
 aku pantes diperjuangke..
        C#m
 mergo aku ngerti carane
   E            F#
 menyayangi dirimu..

      E                 F#
 aku iso ngendheg tangismu..
      B    D#m       G#m
 aku iso nukulke esemmu..
      C#m
 aku iso dadi sembarang
     E           F#     B   F#
 opo sing dadi kekarep atimu..

        E             F#
 aku pantes dipertahanke..
        B     D#m  G#m
 aku pantes diperjuangke..
        C#m
 mergo aku ngerti carane
   E            F#
 menyayangi dirimu..

      E                 F#
 aku iso ngendheg tangismu..
      B    D#m       G#m
 aku iso nukulke esemmu..
      C#m
 aku iso dadi sembarang
     E           F#     B
 opo sing dadi kekarep atimu..
      C#m
 aku iso dadi sembarang
     E           F#     B
 opo sing dadi kekarep atimu..

Outro : E F# B..

Chord Lara Silvy - Aku Pantes Diperjuangke


Lihat semua :
  • Chord Lara Silvy
  •